به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکو گردو نوعی صبحانه برای علاقهمندان به تنوع درصبحانه است. گاهی اوقات میتوان به جای نان پنیر گردو همیشگی از این کوکو جذاب استفاده کرد. در واقع این کوکو هم میتواند صبحانه باشد و هم نوعی پیش غذا برای پذیرایی از مهمانان.
مواد لازم
تخم مرغ: ۳ عدد
سیر: ۱ بوته
مغز گردوی آسیاب شده: نصف لیوان
جعفری، تره و شوید: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا گردوی آسیاب شده، سیر و پیاز رنده شده و سبزی خرد شده را در کاسهای میریزیم و تخم مرغها را داخل آن شکسته، کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم.
سپس مخلوط آماده شده را درون ماهی تابه سرخ میکنیم.
برای تزیین مواد میتون از گوجه فرنگی و خیارشور استفاده کرد.
منبع: غذالند
انتهای پیام/