در این مطلب دستورالعمل تهیه مربای توت سیاه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه مربای توت سیاه؛ نوبرانه‌ای جذاببه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانه‌های جذابی را آماده کنیم.

مواد لازم:

توت سیاه: یک کاسه
شکر: یک کاسه
آب: یک و نیم کاسه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه‌های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت‌ها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.