در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه یکی از مشهورترین غذاهای مجارستان را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه گولاش غذای محبوب مجارستانی هابه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گولاش یک غذای بین‌المللی از اهالی مجارستان بوده که بیش از صد سال است در رستوران‌های بین‌المللی اروپا سرو می‌شود، حالا شاید بگویید از نامش خوشتان نمی‌آید، مهم نیست، هر چه دوست دارید آن را بنامید، چون خوشمزه است.

مواد لازم
گوشت گوسفند بدون استخوان ۹۰۰ گرم

سیر ۲ حبه

پودر پایریکا ۲ ق س

رب گوجه فرنگی نصف ق س

جعفری ۳ ق س

آرد سفید ۲ ق س

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

پیاز بزرگ ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای سبز ۳ عدد

گوجه فرنگی بدون پوست ۴۰۰ گرم

فلفل سبز تند ۱ عدد کوچک

روغن مایع یا روغن زیتون ۲ ق س

آب سرد ۴ ق س

جعفری و خامه برای تزئین

طرز تهیه
گوشت را به قطعات شش سانتی خرد کنید روغن را به تابه اضافه کرده اجازه دهید تا داغ شود گوشت را به آن اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید پیاز را درشت خرد کنید و سیر را رنده کنید و به همراه نمک، فلفل و کمی زردچوبه به گوشت اضافه کنید ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا پیاز سبک شود ۳ پ آب اضافه کنید حدوداً ۲ تا ۵/۲ ساعت زمان کافی است تا گوشت بپزد ضمناً بعد از پخت گوشت نباید بیشتر از یک پیمانه آب داشته باشد.

سپس دانه‌های فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز تند را کاملاً بگیرید. فلفل دلمه‌ای را به قطعات درشت خرد کرده و فلفل سبز تند را به قطعات ریز خرد کنید و به همراه گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده و پودر پایریکا و رب گوجه و جعفری خرد شده را به غذا بیفزائید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان لازم است تا گولاش آماده شود (با حرارت ملایم) در آخر پخت آرد را با آب سرد مخلوط کرده و به آرامی به غذا اضافه کنید و مرتب بهم بزنید بعد از ۵ دقیقه می‌توانید گولاش را سرو کنید از خامه و جعفری خرد شده برای تزئین آن استفاده کنید.

منبع: محشر

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.