به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، والک، سبزی محلی تهران قدیم، در فصل بهار در کوهپایههای البرز فراوان است. این سبزی یکی از گونههای سیر میباشد و در حقیقت نوعی سیر کوهی است.
پیاز والک دارای سه برجستگی کاملا مشخص است و بوی سیر میدهد و اغلب دارای ۲ برگ دراز نوک تیز و دمبرگ است. همچنین میتوانید طرز تهیه و تفاوتهای والک پلو استان البرز را ادامه مشاهده کنید.
مواد لازم
برنج: ۴ پیمانه
سبزی والک: ۴ پیمانه
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا سیب زمینی را خرد کرده با کمی نمک و فلفل و روغن تفت میدهیم.
مرحله ۲
سپس برنج و آب را روی شعله میگذاریم تا به جوش آید.
مرحله ۳
بعد از آن سبزی خرد شده (والک) و سیب زمینی را به برنج اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا دم بکشد.
منبع: غذالند
انتهای پیام/