به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم برای کسانی که رژیمی بدون گوشت را در پیش گرفتهاند، روش تهیهی یک نوع خوراک خوشمزه را ارایه دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت خوراک کدو با سس بشامل، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کدوی سبز بزرگ: نیم کیلو
سیب زمینی کوچک: نیم کیلو
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
کره: یک چهارم پیمانه
آرد: یک چهارم پیمانه
شیر: دو و یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلای رنده شده: یک پیمانه
سیر رنده شده: دو حبه
ذرت: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
برای تهیهی سس بشامل، ظرفی را روی حرارت متوسط قرار داده و کره را داخل آن، آب میکنیم. سیر و آرد را به کرهی ذوب شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم. حالا نوبت اضافه کردن شیر است. شیر را کم کم به مواد افزوده و کاملا هم میزنیم تا یکدست شوند. در پایان، نمک و فلفل سیاه را به سس، اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.
فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، روشن میکنیم.
سیبزمینیهای کوچک را پوست گرفته و به شکل ورقهای، برش میدهیم.
ظرف مناسبی را انتخاب کرده و سیبزمینیها را داخل ظرف میچینیم. مقداری از سس بشامل را به همراه پنیر موزارلای رنده شده، روی سیبزمینیها میریزیم.
کدوها را که به شکل ورقهای برش دادهایم، روی سیبزمینیها میچینیم. بار دیگر، مقداری سس سفید یا بشامل و پنیر رنده شده، روی کدوها میریزیم. این کار را تا تمام شدن مواد، ادامه میدهیم.
در پایان، دانههای ذرت را روی مواد میریزیم.
ظرف را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار میدهیم.
پس از گذشت این زمان، خوراک کدو و سس بشامل ما آماده است.
منبع: تابناک
انتهای پیام/