به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تارت نوعی شیرینی است که حالتی ترد و بیسکوییتی داشته و برخلاف کیکهای دیگر پف نمیکند. اصلیترین قسمت تهیه تارت همین خمیر پخته شدهی آن است که داخل آن با مواد مختلفی پر میشود این مواد میتواند خامه، انواع میوهها و یا مربا و... باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا دستورالعمل تهیه تارت شاتوت و بادام را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۱۰ – ۱۲ نفر
آرد ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۲ قاشق سوپخوری
نمک ۱ پینچ
کرة سرد (خرد کرده) ۱۸۰ گرم
آب سرد ۲ – ۳ قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی
مارمالاد یا مربای شاتوت حدود یکچهارم پیمانه
شاتوت ۱۸۰ گرم
کرة نرم شده ۱۲۵ گرم
شکر دانه ریز ۱۲۵ گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ ۳ عدد
بادام آسیابکرده ۱۲۵ گرم
آرد ۲ قاشق سوپخوری
پرک بادام برای روی تارت ۳۰ گرم
پودر شکر برای روی تارت به میزان لازم
روش تهیه تارت شاتوت و بادام
آرد، پودر شکر و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
آنگاه کره را بیفزائید و دستگاه را روشن نمائید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
سپس آب را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن مواد، دستگاه را روشن کنید.
حالا خمیر فراهم کرده را به شکل توپ درآورید و بعد آن را تخت نمائید و در سلفون بپیچید.
اکنون خمیر را یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۴ میلیمتر باز کنید و در قالب تارت (از قالب تارت که دیواره آن از کَفَش جدا است استفاده کنید) به ضلع ۲۲ سانتیمتر قرار دهید.
سپس اطراف خمیر را مرتب کنید و اضافیهایش را بگیرید.
حالا روی خمیر را با کاغذ روغنی و سرامیکهای مخصوص بپوشانید و خمیر را ۱۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.
اکنون کاغذ و سرامیکها را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر تارت را بپزید و بعد بگذارید خنک شود.
اینک داخل تارت را با مارمالاد شاتوت بپوشانید، شاتوتها را رویش بچینید و با مایه میانی پر کنید.
آنگاه روی تارت را با پرک بادام بپوشانید و ۲۵ – ۳۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
هنگام سرو روی تارت پودر شکر بپاشید.
روش تهیه مایه میانی
کره، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
آنگاه تخممرغها را یکییکی بیفزائید و به همزدن مواد ادامه دهید.
سپس بادام و آرد را افزوده و مخلوط کنید.
یادآوری
* میتوانید به جای سرامیکهای مخصوص، برای سنگین کردن روی خمیر از لوبیا نیز استفاده کنید و این لوبیا را فقط برای این مصرف نگه دارید، زیرا دیگر مناسب پختن نمیباشد!
در صورت دلخواه میتوانید به جای شاتوت از رزبری نیز استفاده کنید.
منبع : زندگی آنلاین
انتهای پیام/