به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تارت میوهای یکی از بهترین ایدهها برای پذیرایی از میهمانان است. در ادامه با ما همراه باشید و این شیرینی خوشمزه را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تارت میوهای (۳۵ عدد):
آرد: ۲ پیمانه یا ۲۵۰ گرم
کره سرد: ۱۵۰ گرم
پودر قند: ۱ ق. س.
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
نمک: یک پنس
وانیل شکری: نصف ق. م یا وانیل خالص یک چهارم ق. م
ژله: مغزی کیوی
ژله: مغزی پرتقال
کیوی: ۲ عدد
پرتقال: ۲ عدد
شکلات تختهای قهوهای
قالب تارت
مرحله اول
ابتدا کره سرد را خرد کرده و با آرد مخلوط کنید تا مثل خرده نان شود.
مرحله دوم
بعد پودر قند و زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
نکته: نباید زیاد ورز بدهید. فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل یک خمیر نرم کافیست.
نکته: در صورتیکه خمیر خشک باشد میتوانید کمی آب سرد به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید.
مرحله چهارم
بعد داخل قالب تارت باز کنید.
مرحله پنجم
با چنگال ته خمیر را سوراخ کنید.
مرحله ششم
در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزند.
نکته: مدت زمان بستگی به دمای فر شما دارد. ممکن است کمتر یا بیشتر شود. دقت کنید که هر وقت نانها طلایی شدند، لازم است که از فر خارج شوند.
مرحله هفتم
بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید.
تا اینجای قضیه را مثل همه تارتها انجام میدهید و اجازه دهید تا تارتها حسابی سرد شوند. حالا اگه بخواهید این تارتها را برای مناسبت خاصی مثل تولد، عید و مهمانیها استفاده کنید میشود تا این مرحله را سرفرصت انجام داده و در ظرف بچینید. بعد داخل فریزر بگذارید و هر موقع لازم دارید برداشته و روی آن مواد لازم را ریخته و نوش جان کنید. قسمتی که زمانبر میباشد تا این مرحله است و بقیه بسیار راحت است.
برای فریزر کردن تارتها را در ظرف بچینید و بین هر ردیف کاغذ روغنی بگذارید. فقط با ملایمت برخورد کنید، چون این خمیر جز یکی از تردترین و خوشمزهترین خمیرهای تارت است.
خوب حالا وقت آن است که دوباره با یک سری مواد جدید آشنا شوید. این ژله مغزیها هم جز مواردی هستند که در انواع شیرینی و کیک و دسر استفاده میشوند و جدیدا حسابی جای خودشان را باز کردند.
مرحله هشتم
ژله مغزی مورد نظر را داخل قیف ریخته و روی تارتمان میریزیم.
مرحله نهم
حالا روی هر کدوم از تارتها یک تیکه کیوی میگذاریم.
مرحله دهم
به همین روش میتوانید از انواع دیگر آن در تارت استفاده کنید.
مرحله یازدهم
برای اینکه میوهتان براق شده و پلاسیده نشود میتوانید از براق کننده ساده استفاده کنید. بدین ترتیب که مقداری آب به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود سپس روی میوهها بریزید.
مرحله دوازدهم
در آخر شکلات را به روش بن ماری آب کرده و طرحهای مورد نظرتان را روی یک کاغذ روغنی بکشید. بعد به مدت ۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید تا خودشان را بگیرند.
نکته: همین جا لازم است که یک نکته اساسی را خدمتتان عرض کنم. حتما و حتما چند عدد قیف یکبار مصرف اضافه در خانه داشته باشید چرا؟ چون ممکن است یک وقت مثل من ساعت یک نصفه شب نیاز به قیف داشته باشید و دستتان از همه جا کوتاه باشد. باز خدا خیر بدهد به کاغذ روغنی که به موقع به دادم رسید.
مرحله سیزدهم
از روی کاغذ روغنی به سرعت جدا کنید. مواظب باشید که حرارت دست، خیلی سریع آنها را آب میکند.
مرحله چهاردهم
سپس روی تارتها میچینیم.
نوش جان.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/