به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر شما هم از آن طرفدارهای پیتزا هستید که با دیدنش دلتان ضعف میرود و هر زمان که هوس پیتزا میکنید به سراغ رستورانهای گرانقیمت و لوکس میروید با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
دستور تهیه نان خانگی پیتزا
مواد لازم :
آرد: ۴۵۰ گرم (۳ فنجان)
مخمر فوری: ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون: ۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری
آب گرم: ۱، ۱/۳ فنجان
آرد ذرت: به میزان لازم
طرز تهیه نان خانگی پیتزا:
۱. آرد ذرت و مقدار کمی از آب را کنار بگذارید و بقیه مواد را درون کاسه مخلوط کن بریزید و با یک قاشق آنها را مخلوط کنید. مخلوط کردن مواد را تا زمانی دامه دهید که خمیر به راحتی تکه شود و چسبناک باشد.
۲. بعد از مخلوط شدن نسبی مواد، تیغه مخصوص کیک و یا نان پیتزا را به مخلوط کن وصل کنید و به مدت هشت دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید. (میتوانید از همزن دستی هم استفاده کنید)
۳. اگر مواد خیلی خشک بودند و به تیغه میچسبیدند و به سختی مخلوط میشدند بقیه آب را به آن اضافه کنید. اگر مواد خیلی خیس و آبکی بودند و به اطراف ظرف چسبیده بودند و شکل نمیگرفتند مقداری آرد به آن اضافه کنید.
۴. بعد از این که خمیر شکل گرفت آن را از ظرف خارج کرده و با دستهای آردی آنرا به دو قسمت تقسیم کنید. هر نیمه را گرد کنید
۵. سپس سطح کار را آرد بپاشید و خمیرها را روی آن قرار دهید. سطح خمیر را مقداری با روغن زیتون چرب کنید تا خشک نشوند و سپس آنها را با یک حوله نمدار به مدت ۴۵ یا ۶۰ دقیقه بپوشانید و اجازه دهید استراحت کنند.
۶. پس از مدت زمان طی شده، خمیرهایی که پف کرده اند را با دست آردی دایره وار شکل دهید. (اگر خمیر شکل نمیگرفت چند دقیقه دیگر به آن استراحت دهید) دقت کنید که دراین مرحله به هیچ عنوان نباید خمیر را ورز داد.
۷. برای شکل دادن به خمیر میتوانید آن را روی انگشتانتان بیندازید و آرام آن را بچرخانید و اجازه دهید جاذبه زمین باعث شود تا خمیر شکل بگیر. بعد از ضخامت دلخواه نان پیتزا شما آماده است.
نکات:
با این مقدار مواد میتوانید دو عدد نان پیتزا متوسط داشته باشید.
ضخامت دور نان پیتزا باید بیشتر از مرکز آن باشد و نان را آنقدر نازک نکنید که به راحتی پاره شود.
سس پیتزا
مواد لازم:
گوجه کباب شده له شده: ۴۵۰ گرم l. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه کوچک یا نصف یک سیر بزرگ
پونه کوهی خشک شده: ۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه سس خانگی پیتزا
۱. گوجهها را روی زغال یا درون ماهیتابه کبابی کنید و پوست آنها را جدا کنید.
۲. سیر را ریز ریز کنید. نیازی به له کردن آن نیست فقط با چاقو به صورت ریز خردش کنید.
۳. تمام مواد را داخل مخلوط کن بریزی و مخلوط کردن را تا زمانی که مواد خوب پوره شدند ادامه دهید سس شما آماده است.
نکته:
برای بهتر شدن طعم سس میتوانید دانههای گوجه را قبل از کباب کردن، خارج کنید.
در صورت تمایل میتوانید به جای پونه کوهی به آن کمی ریحان و یا نعنا تازه اضافه کنید.
در آخر اگر دستور پختی مدنظر شما است و انتقاد یا پیشنهادی دارید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
منبع: برترینها
انتهای پیام/