سازمان ملل اعلام کرد که بر اثر بدترین خشکسالی افغانستان بیش از ۷۰ هزار نفر از مردم این کشور به ترک خانه‌های خود و کوچ کردن به دیگر مناطق مجبور شدند.

آواره شدن بیش از ۷۰ هزار نفر در بزرگترین خشکسالی افغانستانبه گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان ملل اعلام کرد که بر اثر بدترین خشکسالی افغانستان بیش از ۷۰ هزار نفر از مردم این کشور به ترک خانه‌های خود و کوچ کردن به دیگر مناطق مجبور شدند.

کاهش شدید بارش برف و باران در بیشتر مناطق افغانستان بدترین خشکسالی چند دهه اخیر افغانستان را رقم زده است. زندگی میلیون‌ها نفر از کشاورزان افغان با تهدید روبرو شده‌اندرا تهدید می‌کند و درباره کمبود مواد غذایی در این کشور هشدار داده می‌شود.

بر اساس برآوردهای «شبکه هشدار زود هنگام قحطی»، برداشت گندم افغانستان در سال 2018 پایین‌ترین مقدار خود از سال 2011 را تجربه خواهد کرد و به دلیل کاهش بارش و گرمی هوا برداشت گندم کاهش 2.5 میلیون تنی خواهد داشت.

سازمان ملل نیز هشدار داده است که در پی کاهش برداشت گندم 2 میلیون نفر از مردم افغانستان به شدت به دریافت کمک‌های غذایی و انسانی نیاز خواهند داشت.

«توبی لانزر» معاون نماینده ویژه سازمان ملل در افغانستان در این باره می‌گوید: اگر مقامات و جامعه جهانی اکنون برابر این چالش برنخیزند افغانستان در زمستان سال آینده ممکن است با فاجعه روبرو شود.

این در حالی است هزاران کشاورز با از دست دادن امید خود، مزارع را ترک کرده و برای بقا به شهرها کوچ کرده‌اند.

براساس برآوردهای سازمان ملل به دلیل خشکسالی شدید در افغانستان بیش از 70 هزار نفر از مردم افغانستان مجبور به ترک خانه‌های خود و انتقال به مناطق شهری شدند.

اقتصاد افغانستان بر کشاورزی استوار است و گزارش سازمان ملل نیز نشان می‌دهد که نزدیک به 15 میلیون نفر از مردم افغانستان در 20 ولایت این کشور شدیدا از خشکسالی متاثر شده‌اند.

به نوشته تسنیم، معاون نماینده ویژه سازمان ملل در افغانستان افزود که در چند ماه اخیر بیش از 460 هزار نفر از کمک‌های غذایی و دیگر کمک‌های سازمان ملل بهره‌مند شده‌اند اما بیش از سه چهارم نیازمندان هنوز کمکی دریافت نکرده‌اند.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار