ارتش آمریکا یک گردان پاتریوت را از اقیانوس هند و آرام به خاورمیانه منتقل کرد که به حداقل ۷۳ پرواز نیاز داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -   ارتش آمریکا یک گردان پاتریوت را از منطقه هندو-آسیا به خاورمیانه منتقل کرد که حداقل به ۷۳ پرواز نیاز داشت. 

سامانه‌های پاتریوت، توانایی رهگیری موشک‌ها و هواپیما‌ها را دارند و از منابع راهبردی آمریکا محسوب می‌شوند. این انتقال در شرایطی انجام می‌شود که تنش‌ها در خاورمیانه بالا گرفته است. 

تعداد پرواز‌های سی-۱۷ (هواپیمای ترابری سنگین بوئینگ) نشان می‌دهد که جابجایی تجهیزات نظامی تا چه اندازه پیچیده و پرهزینه است. این هواپیما قادر به حمل محموله‌ای سنگین مانند تانک‌ها است.

آدمیرال «ساموئل پاپارو»، فرمانده نیرو‌های آمریکا در منطقه هندو-آسیا، روز پنجشنبه در جلسه کنگره جزئیات این انتقال را فاش کرد. او همراه با ژنرال «زاویه برانسون»، فرمانده نیرو‌های آمریکا در کره جنوبی، در این جلسه حاضر شد. 

پاپارو به سناتور‌ها گفت: «نیاز‌های لجستیکی باید مورد توجه قرار گیرد.» او افزود: «پشتیبانی لجستیکی بود که جنگ جهانی دوم را برد.» 

جاناتان روئه، مدیر سیاست خارجی در موسسه امنیت ملی یهودیان آمریکا، به اکسیوس گفت: این انتقال هوایی برای محافظت از پایگاه‌های حیاتی آمریکا و متحدانش در خاورمیانه ضروری است، چرا که این مناطق در مقایسه با اسرائیل، در برابر موشک‌های کوتاه‌برد ایران آسیب‌پذیرتر هستند. این اقدام همچنین موقعیت چانه‌زنی آمریکا در مذاکرات آینده با تهران را تقویت می‌کند. 

این جابجایی در حالی انجام می‌شود که آمریکا در حال افزایش حضور نظامی خود در منطقه تحت فرماندهی سنتکام (CENTCOM) است. 

تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند که چندین بمب‌افکن B-۲ به پایگاه دیگو گارسیا در اقیانوس هند اعزام شده‌اند. هانس کریستنسن از فدراسیون دانشمندان آمریکایی این گروه‌بندی را به‌طور غیرمعمول بزرگ توصیف کرد. در همین حال، حملات هوایی آمریکا به یمن ده‌ها کشته برجا گذاشته است که بیشتر آنها غیرنظامیان هستند. 

این تحرکات نظامی نشان‌دهنده تشدید آمادگی آمریکا برای مقابله با تهدید‌های ایران و متحدان منطقه‌ای آن است، در حالی که اندکی چاشنی دیپلماسی به آن نیز افزوده است.

منبع: آکسیوس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار