به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ شبکه تلویزیونی پرس تی وی با اشاره به جنگ علیه یمن با عنوان یک «جنگ فراموش شده» اعلام کرد عربستان با حمایت آمریکا و انگلیس سرگرم بمباران یکی از فقیرترین کشورهای جهان بوده است. خبرنگار این شبکه در لندن اعلام کرد یمن پیش از آغاز حملات عربستان نیز دچار بحران های داخلی بود اما اکنون در آستانه بحران انسانی قرار گرفته است.
وی گفت بمباران نیروهای تحت امر عربستان علیه یمن در ماه مارس سال 2015 آغاز شد. از آن زمان هزاران غیرنظامی کشته یا زخمی شده اند و اکنون شرایط به شکلی است که 18 میلیون و 800 هزار یمنی برای ادامه زندگی به کمک های بشردوستانه نیاز دارند. سه میلیون نفر از جمعیت یمن نیز ناچار به ترک محل زندگی خود شده و بی خانمان هستند ضمن اینکه دو میلیون کودک از تحصیل محروم شده اند.
خبرنگار این شبکه در ادامه گفت: بمباران مردم یمن که همچنان ادامه دارد تنها در سایه سکوت متحدان عربستان از جمله انگلیس امکانپذیر شده است. اگرچه برخی وزیران انگلیسی گاهی خواستار توقف خشونت ها می شوند اما این درخواست های ضعیف در کنار سکوت بخش عمده رسانه های انگلیس عملا فشاری جدی به سعودی ها برای پایان دادن به این حملات وارد نمی کند. به همین دلیل نشانه ای از کاهش یا توقف این حملات دیده نمی شود.
کاترین شکدم یکی از فعالانی است که مطالب زیادی در مورد حملات عربستان به یمن نوشته و برای پایان دادن به این حملات تلاش می کند.
شکدم گفت: «اقدامات عربستان در یمن به در حقیقت نسل کشی است. اگر این حقیقت را در نظر بگیریم که عربستان در ائتلافی در کنار کشورهایی مانند انگلیس و آمریکا قرار دارد متوجه می شویم که این جنگ دارای بعد بین المللی و عوامل مقصر در این جنگ از بازیگران بین المللی هستند. این را نمی توان پنهان کرد که عربستان علیه یمن اعلام جنگ کرده است. بنابراین آنها یک ائتلاف جنگ تشکیل داده و به این ترتیب بخشی از جهان را در این جنگ بسیج کرده است.»
خبرنگار پرس تی وی گفت: حوادث یمن با در نظر گرفتن مقیاس، میزان تلفات و مشخصات ژئوپلتیک این قابلیت را دارد که در صفحه نخست روزنامه ها قرار گیرد اما این اتفاقات به ندرت پوشش داده می شوند.
شکدم در توضیح این اتفاق گفت: «در مورد جنگ یمن صحبتی نشده است و مردم اطلاعاتی در مورد آن ندارند. آنها نمی دانند این جنگ چرا آغاز شده است و مردم یمن چه کار بدی انجام داده اند که اکنون باید به این شکل هدف حملات مرگبار قرار گیرند. رسانه های نیز تصمیم گرفته اند این جنگ را نادیده بگیرند زیرا اگر بخواهند در مورد آن صحبت کنند باید توضیحات زیادی بدهند و یکی از این صحبت ها شامل بررسی مقصران ادامه جنگ است. در این صورت باید بررسی شود که چرا دولت انگلیس سلاح های جنگی و خوشه ای به ریاض می فروشد در حالی که به خوبی می داند آنها این سلاح ها را علیه نه فقط علیه غیرنظامیان بلکه علیه کودکان یمنی به کار خواهند برد.»
اکنون برخی فشارها با هدف ایجاد شرمساری در مقصران ادامه حملات علیه مردم یمن و وادار کردن آنها به رفتار درست آغاز شده است اما تا به نتیجه رسیدن این تلاش ها و تن دادن عاملان ادامه جنگ به این خواسته ها، چند فرد بی گناه دیگر باید کشته شوند؟
انتهای پیام/