به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، مقامات یمنی بار دیگر از جامعه جهانی خواستند برای پایان دادن به بحران انسانی که نتیجه جنگ تحمیلی عربستان سعودی است، اقدام کنند. تاکنون شیوع وبا در یمن جان دوهزار و دویست نفر را در این کشور گرفته است. پیش بینی میشود موارد ابتلا به وبا در یمن تا پایان سال ۲۰۱۷ به بیش از یک میلیون نفر برسد.
علیاء فیصل عبداللطیف وزیر حقوق بشر یمن گفت: یمن بحران انسانی ویرانگری را تجربه میکند. قحطی و شیوع بیماریهای واگیر به همراه حملات هوایی عربستان سعودی مردم را میکشد. ما هم اکنون با افزایش شمار بیمارانی روبرو هستیم که کلیه هایشان از کار افتاده و یا سرطان دارند که همه آنها نتیجه جنگ تحمیلی است. به علت کمبود شدید دارو بسیاری از این بیماران جان خود را از دست میدهند. جامعه بین المللی نباید بی تفاوت بنشیند و باید برای رفع درد و رنج مردم یمن کاری کند.
علاوه بر بیماریهایی نظیر از کار افتادن کلیه و سرطان، شیوع گسترده بیماری وبا درد و رنج مردم یمن را بیشتر کرده است.
نبیل النجار از مسئولان بیمارستان السبعین گفت: بیش از هشتصد و پنجاه هزار نفر در یمن تاکنون به وبا مبتلا شده اند. تنها در صنعا پایتخت یمن یکصد و هفتاد و پنج هزار نفر به اسهال شدید مبتلا هستند که از نشانههای وباست. تاکنون دو هزار و دویست نفر در سراسر کشور در نتیجه این بیماری جان خود را از دست داده اند.
عبدالحکیم الکحلانی سخنگوی وزارت بهداشت یمن گفت: پیش بینی میشود تا پایان سال دویست هزار نفر دیگر به وبا مبتلا شوند.
سازمان جهانی بهداشت، جنگ در یمن را مسئول مستقیم شیوع وبا در این کشور میداند.
انتهای پیام/