صبح یک شنبه نیز یک آتش سوزی بزرگ در یک ساختمان شصت و دو طبقه در دست ساخت در شهر دبی اتفاق افتاد. بخش عمده آسمانخراش ها در دبی در برابر آتش بی دفاع هستند.
خبرنگار این شبکه در ادامه، با پخش تصاویر این آتش سوزی، گفت: این ساختمان مسکونی هفتاد و دو طبقه در حال ساخت که قرار بود سال آینده به بهره برداری برسد، با ستون دود عظیم در میانه آسمان خراش ها خودنمایی می کند. این گونه صحنه های آتش سوزی عظیم منظما در دبی اتفاق می افتد.
شبکه فرانس دو با پخش تصاویری مربوط به سال دو هزار و پانزده ادامه می دهد: سی و یک دسامبر دو هزار و پانزده، آتش نمای بیرونی یک هتل لوکس را از بین می برد. خوشبختانه این آتش سوزی قربانی نمی گیرد. نه ماه قبل از آن یکی از مرتفع ترین آسمانخراش های شهر آتش گرفته بود.
طی پنج سال اخیر، شش آتش سوزی مهیب بخش های از برج های بزرگ در این شهر را تخریب کرده است. چگونه می توان این آتش سوزی های پی در پی در دبی را توضیح داد؟ اغلب این آتش سوزی ها اتفاقی است. اما ظاهرا علت گسترده شدن آتش به مواد و مصالح بکار رفته در ساختمان ها مربوط می شود.
به گفته یک کارشناس آتش سوزی، ترکیب آلومینیوم و سنتتیک در برابر کمترین آتش مقاومت نمی کند. برای جلوگیری از آتش سوزی های جدید مقررات تازه ای در سال دو هزار و دوازده وضع شد.
فرانک پوچ، مشاور ایمنی در برابر آتش سوزی می گوید: مقررات جدید برای ساختمان های جدید الاحداث اجرا می شود. اینک سوال این است که وضعیت ساختمان های موجود چگونه خواهد بود؟
به نوشته روزنامه های محلی حدود دویست و پنجاه آسمانخراش ساخته شده قبل از وضع قوانین جدید در برابر کمترین جرقه ای آسیب پذیرند. اما با وجود خطر زیادی که وجود دارد به دلیل هزینه های زیاد، هیچ اصلاح و نوسازی در این ساختمان ها انجام نمی شود.
انتهای پیام/