مسئول اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کازرون از پخت بیش از 90 کیلوگرم سمنو در مجموعه طبیعی - تاریخی بیشاپور خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمدرضا معینی مسئول اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کازرون گفت: سمنو نوعی خوردنی است که از جوانه گندم و آرد درست می‌کنند.


وی اظهار کرد: سمنو را معمولاً کمی پیش از نوروز درست می‌کنند و یکی از اجزای سفره هفت سین ایرانیان به شمار می‌آید.

محمدرضا معینی افزود: سمنو این غذای سنتی که در اکثر استان ها و شهرهای کشور طبخ می شود همواره مورد توجه مردم شهرستان کازرون است و طبق آئین و سنت همراه با آداب خاصی انجام می گیرد .


وی اضافه کرد : پخت بیش از 90 کیلو سمنو برای اولین بار و با استقبال قابل توجه مردم صورت گرفت و در هنگام پخت این غذای سنتی بسیاری از گردشگران و مسافران در پخت سمنو در این برنامه نوروزی جذاب و ماندگار مشارکت داشتند.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار