دیابت، دومين عامل مرگ و مير در ايران

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت : بیماری‌های قلبی و عروق مهم‌ترین عامل بروز 90 درصدی دیابت نوع دو در کشور است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا عبدالهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در  حاشیه برگزاری دومین همایش توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا گفت: در حال حاضر تغذیه نامناسب عامل 80 درصدی بیماری‌های قلبی و عروقی و همچنین مهم‌ترین علت بروز 90 درصدی دیابت نوع دو در کشور است به گونه‌ای که هم اکنون در کشور دیابت دومین عامل مرگ و میر شناخته شده است.

عبدالهی افزود: متأسفانه مصرف نوشیدنی‌های شیرین از جمله نوشابه گازدار عامل مهم افزایش مرض قند در کشور است به گونه‌ای که این عامل موجب دریافت 40 درصد قند بیش از نیاز روزانه بدن شده است.

وی ادامه داد : طبق استانداردهای سازمان بهداشت جهانی میانگین مصرف روزانه قندهای ساده نباید بیش از 5 درصد باشد و این به معنای دریافت 25 گرم مواد قندی در روز است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت همچنین با تأکید بر اینکه شیرهای طعم‌دار و بدون چربی دارای بیشترین میزان قندهای افزوده هستند، اظهار داشت: متأسفانه این شیرها باعث افزایش قند خون در افراد شده‌‌اند زیرا دارای مقادیر بالایی از قندهای افزوده‌ای هستند که به واسطه مزه دار شدن محصول به آنها اضافه شده‌اند.

وی ادامه داد : امسال اصلاح قند شیر در صدر اولویت‌های برنامه‌های وزارت بهداشت در حوزه محصولات غذایی قرار گرفته است علاوه بر آن اجرای سیاست کاهش نمک در محصولات لبنی نیز در رأس این برنامه‌ها است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.