
باشگاه خبرنگاران جوان - محسن میرمحمدی در همایش روز جهانی پارکینسون گفت: بیماری پارکینسون دومین بیماری شایع عصبی است که علایم آن شامل سفتی عضلات، کندی حرکات و عدم تعادل است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون هیچ درمانی برای بهبودی بیماری پارکینسون در دنیا شناخته نشده، گفت: درمانهایی که اکنون بر روی بیماران صورت میگیرد فقط برای بهبود علائم بیماری موثر هستند.
میرمحمدی تصریح کرد: ابتلا به پارکینسون با سرعت بسیار زیادی در حال افزایش است که پیش بینی میشود آمار بیماران مبتلا به پارکینسون در ایران به بیش از ۲۵۰ هزار مورد رسیده باشد، متاسفانه طبق این آمار ابتلا به پارکینسون در ایران ۴۰ درصد از میانگین جهانی بیشتر است.
به گفته وی، با اینکه دلایل شیوع پارکینسون ناشناخته است، اما از عوامل موثر آن میتوان به استرس، استفاده زیاد از سموم کشاورزی و پارازیتها اشاره کرد.
نایب رئیس انجمن پارکینسون ایران به مشکلات بیماران پارکینسون در کشور اشاره کرد و افزود: متاسفانه این بیماران با مشکلات فراوانی مواجه هستند که مهمترین آن عدم دسترسی کافی به داروی با کیفیت است.
میرمحمدی با گلایه از عدم پوشش مناسب بیمهای برای بیماران پارکینسون، گفت: هزینههای درمانی بیماران پارکینسون شامل دارو درمانی، گفتار درمانی و تغذیه مناسب به بیش از ۳۰ میلیون تومان در ماه میرسد که اغلب توانایی پرداخت چنین هزینهای را نداشته و پوشش بیمهای نامناسب و ناکافی برای این بیماری تعریف و تصویب شده است.
وی بیان کرد: انجمن پارکینسون طبق برنامهریزیهایی که انجام داده در تلاش است تا به زودی کلینیک تخصصی برای بیماران اختلالات حرکتی را در تهران تاسیس کند.
نایب رئیس انجمن پارکینسون ایران اظهار داشت: نیازمند همکاری وزارتخانهها، نهادهای دولتی، شهرداریها و دیگر ارگانها با این انجمن هستیم تا مبتلایان به پارکینسون شناسایی و وضعیت بیماران ساماندهی شود.
منبع: انجمن پارکینسون