معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: سالانه حدود ۲۰ هزار نفر در کشور در اثر حوادث ترافیکی جان خود را از دست می‌دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ علیرضا رئیسی، با اشاره به آغاز پویش ملی «نه به تصادف!» گفت: این پویش با هدف فرهنگ‌سازی و کاهش مرگ‌ومیر در سه مرحله اجرا می‌شود. مرحله نخست آن از اول اسفند تا ۱۵ فروردین اجرا شد. مرحله دوم که اکنون آغاز شده، تا یک سال ادامه خواهد داشت و مرحله سوم نیز به‌صورت بلندمدت تا پایان دولت چهاردهم پیگیری می‌شود.

رئیسی با اشاره به سهم ۳۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز در تصادفات منجر به فوت، افزود: بیش از سه‌هزار نقطه حادثه‌خیز در کشور شناسایی شده و اصلاح آنها در دستور کار است. 

وی در ادامه با انتقاد از کیفیت پایین خودرو‌های داخلی تصریح کرد: زور هیچ‌کس به خودروسازان نمی‌رسد و همین موضوع، نقش مهمی در تلفات جاده‌ای دارد.

سخنگوی پویش «نه به تصادف!» همچنین گفت: جرایم رانندگی در کشور بازدارنده نیستند و باید به‌گونه‌ای اصلاح شوند که مانع بروز تخلف شوند؛ در برخی کشور‌ها حتی مجازات‌هایی مانند محرومیت از خدمات اجتماعی در نظر گرفته شده است.

رئیسی در ادامه به اجرای برنامه پزشکی خانواده اشاره و تصریح کرد: این برنامه از حمایت جدی رئیس‌جمهور برخوردار است و اجرای رسمی آن در اجلاس روسای دانشگاه‌ها در ۲۸ و ۲۹ فروردین اعلام خواهد شد.

وی افزود: در فاز اول این برنامه، دو محور اصلی پیگیری می‌شود؛ تکمیل نظام شبکه برای جمعیت ۳۰ میلیونی ساکن در شهر‌های کوچک و همچنین تعیین تکلیف برنامه در استان‌های فارس و مازندران.

منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی دولت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۹ ۲۲ فروردين ۱۴۰۴
خداقوت به تمام کسانیکه برای جلوگیری از تصادفات تلاش میکنند.
لطفا ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی را در کنکور سراسری و کنکور تخصص های پزشکی زیاد کنید. باتشکر.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۹ ۲۲ فروردين ۱۴۰۴
خدایی باید سازنده گان خودرو داخلی محاکمه شوند بخاطر ارابه های مرگ شان
آخرین اخبار