رییس سازمان غذا و دارو آخرین وضعیت پرداخت مطالبات داروخانه‌ها و همچنین کمبود‌های دارویی در کشور را تشریح کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از وبدا؛ دکتر مهدی پیرصالحی رییس سازمان غذا و دارو ، درباره آخرین وضعیت پرداخت مطالبات داروخانه‌ها، گفت: در ماه پایانی سال گذشته توانستیم تقریبا ۵۵ درصد از بدهی دانشگاه‌های علوم پزشکی به بخش دارو و تجهیزات پزشکی را پرداخت کنیم. به این ترتیب با پیگیری‌های انجام شده و همکاری سازمان هدفمندی و سازمان بیمه تامین اجتماعی مقداری از بدهی به داروخانه‌ها در اسفند ماه پرداخت شد.

طلب حدود ۴ ماهه داروخانه‌ها از بیمه‌ها و هدفمندی

وی گفت: البته هنوز هم داروخانه‌ها تقریبا چهار ماه از بیمه و هدفمندی مطالبات دارند. اما نسبت به قبل که پرداخت بدهی‌ها طولانی شده بود، شرایط بهتر است. امیدواریم با پیگیری‌ها بتوانیم این بدهی را کمتر کرده، نقدینگی را به چرخه تولید بازگردانیم، کمک کنیم که تولید دچار مشکل نقدینگی نشود و کمبود دارویی هم نداشته باشیم.

احتمال تغییر در نحوه پرداخت مطالبات داروخانه‌ها

وی درباره تغییر در نحوه پرداخت مطالبات داروخانه‌ها و پرداخت مطالبات مستقیما از مسیر بیمه سلامت نیز گفت: بحث‌هایی مطرح است که این پول را مستقیم از طریق بیمه سلامت پرداخت کنیم و از مسیر سازمان هدفمندی خارج شود؛ اما در اصل ماجرا تفاوتی ندارد؛ این پول چه از طریق هدفمندی و چه از طریق بیمه سلامت، باید به موقع پرداخت شود؛ اصل پرداخت به موقع است؛ این که منبع پرداخت کجا باشد بحث ثانویه است.

آخرین وضعیت کمبود‌های دارویی

رییس سازمان غذا و دارو درباره آخرین وضعیت کمبود‌های دارویی نیز گفت: از لحاظ کمبود‌های دارویی شرایط نسبت به چند ماه قبل بهتر است؛ هیچ کمبود حادی در دارو‌های حیاتی و بیمارستانی نداریم. در مجموع هرچند کمبود‌هایی هست، اما در دارو‌های اساسی نیست.

وی گفت: به دلیل شرایط نقدینگی شرکت‌ها و همچنین شرایط تحریم، متاسفانه برخی کمبود‌های مقطعی وجود دارد که در حال مدیریت هستیم تا بتوانیم آن را کاهش دهیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۳ ۲۴ فروردين ۱۴۰۴
چرا از مصادره واردات مواد اولیه ساخت داروها جلو گیری نمی شود واین مواد اولیه برای پایان دادن به وابستگی و حفط سلامت جامعه در کشور تولید نمی شود و از این تولیدات حمایت نمی شود .یک عده بعد از ۴۸ سال جیبشان پر نمی شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۵ ۲۴ فروردين ۱۴۰۴
پس چرا داروی مهم پارکینسونی ها
لوودوپا
در هیچ داروخانه ای پیدا نمی شود؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۴ ۲۴ فروردين ۱۴۰۴
سلام، لطفا پیگیری کنید که آیا انحصار جواز داروخانه برداشته شد؟ باتشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۴ ۲۴ فروردين ۱۴۰۴
کمبود حاد نداریم!!!!!! کمبود مزمن داریم کمبود دارو داریم
آخرین اخبار