رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: حضور دانشگاه‌های مطرح ایران در نمایشگاه‌های علمی امکان جذب دانشجویان را فراهم می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سعید حبیبا در چهارمین روز سفر به چین و در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی آموزش اظهار داشت: این نمایشگاه از سال ۱۹۹۹ برپا می‌شود که سی‌وامین دوره این نمایشگاه اکنون در حال برگزاری است و هدف میزبان از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دانشگاه‌های خود به سایر کشور‌ها و فراهم سازی امکان جذب دانشجو برای دانشگا‌های سایر کشور‌ها است.

وی افزود: این نمایشگاه با حضور ۱۷ کشور دنیا در پنج ایالت کشور چین در حال برگزاری است و تمام دانشگاه‌های مطرح ایران باید در این دسته از نمایشگاه‌ها حضور یابند تا بتوانیم با جذب دانشجویان به اهداف خود در برنامه ۵ ساله هفتم توسعه دست یابیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: در این نمایشگاه ما با نمایندگان هشت دانشگاه منتخب کشور از جمله دانشگاه‌های تهران، شریف، شهید بهشتی، تربیت مدرس، مازندران، شیراز، اصفهان فردوسی مشهد حضور یافته‌ایم تا با معرفی توانمندی‌های دانشگاه‌های کشور خود بتوانیم به وظیفه قانونی خود یعنی جذب ۳۲۰ هزار دانشجو بین الملل، جامه عمل بپوشانیم.

حبیبا افزود: همچنین در دیدار با معاون وزیر آموزش چین و دبیر کل سازمان بورس‌های دولتی کشور چین بر راه‌های گسترش همکاری‌های علمی و فناوری، ایجاد دوره‌های مشترک دانشگاهی، تبادل استاد و دانشجو، افزایش ظرفیت بورس‌های دولتی، لزوم تقویت همکاری‌های آموزشی و پژوهشی و دیپلماسی علمی گفت‌و‌گو کردیم و روش‌های مختلفی برای دستیابی به آنها هم مطرح شد.

وی به ارائه روش‌های نوین در پذیرش دانشجو پرداخت و گفت: امیدواریم دانشگاه‌های ما نیز بتوانند در این راستا به خوبی عمل کنند. کشور چین در حوزه‌های گوناگون توانمندی‌های بسیار خوبی دارد، از آنجایی که دانشگاه‌های کشور ایران نیز پس از انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلفی، چون علوم انسانی، نانو تکنولوژی و پایا تکنولوژی رشد چشمگیری داشته‌اند، کشور‌های دیگر نیز علاقه‌مند به ارتباط علمی با دانشگاه‌های کشور ایران هستند.

معاون وزیر علوم بهترین راه برای تقویت روابط بین دو کشور را تقویت دیپلماسی علمی دانست و گفت: اشتراک‌های بسیار زیادی میان ۲ کشور ایران و چین وجود دارد که از جمله آنها می‌توانیم به تمدن دیرینه هر دو کشور اشاره کنیم؛ از آنجایی که کشور چین نیز بسیارعلاقه‌مند به ارتباط با کشور ایران است حضور در این نمایشگاه می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای افزایش ارتباطات دو کشور باشد.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ۲۰ فروردین ماه به منظور تقویت دیپلماسی علمی، دانشجویی، تحقیقاتی و پژوهشی و شرکت در نمایشگاه بین المللی آموزش، تهران را به مقصد چین ترک کرد.

این سفر در چارچوب تقویت دیپلماسی علمی، دانشجویی و تحقیقاتی و پژوهشی و با هدف معرفی ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی کشورمان و بازدید از نمایشگاه بین‌المللی آموزش به منظور افزایش تبادلات علمی، فناوری و تبادل استاد و دانشجو صورت پذیرفته است.

منبع: سازمان امور دانشجویان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار