ساری ؛

تولید خاویار از مرز هزار و 300 کیلوگرم هم گذشت

۸۳۰ کیلوگرم خاویار پرورشی و ۵۰۰ کیلوگرم خاویار دریایی امسال استحصال شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه یکی از فعالیت‌ های شیلاتی مهم درزمینه ماهیان خاویاری است، گفت: پیش بینی می شود در پنج سال آینده میزان تولید و استحصال خاویار به ۱۷ تن افزایش یابد.

حسینعلی رستمی بابیان اینکه ۵۵ هزار تن از ۹۵ هزار تن انواع آبزیان تولیدشده در استان را ماهیان گرمابی تشکیل می‌دهند،افزود: حدود ۱۵ هزار تن ماهی قزل ‌آلا نیز تولید می ‌شود.

وی با اشاره به اینکه میزان صید ماهیان کیلکا نیز طبق برنامه انجام می‌شود، گفت: صید قاچاق ازجمله مشکلاتی است که ذخایر آبزیان را تهدید می‌ کنند.

مدیرکل شیلات مازندران به برنامه شیلات برای واگذاری امور کاشت، داشت و برداشت ماهیان به صیادان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر فقط برنامه برداشت توسط صیادان انجام می‌ شود و امیدواریم تا دو سال آینده فرایندی اتخاذ شود تا روند صید از سنتی به نوین تغییر یابد.

انتهای پیام/گ

برچسب ها: تولید ، خاویار ، مرز ، هراز ، گذشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.