ابوالحسن داوودی، کارگردان و فیلمنامه‌نویس می‌گوید: وقتی فیلمساز می‌داند که اثرش مورد قضاوت تخصصی و همچنین رقابت قرار می‌گیرد، تلاش بیشتری برای ساخت فیلم دارد.

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستادخبری سومین جشنواره بین‌المللی فیلم ویدئویی یاس، داودی توضیح داد: فیلم‌های ویدئویی می‌توانند به معرفی و تربیت بازیگران جوان برای ورود به سینمای حرفه‌ای کمک کنند.
 
کارگردان «رخ دیوانه» با انتقاد از کیفیت پایین فیلم‌های ویدئویی به دلیل کمبود بودجه، تصریح کرد: البته طبیعی است فیلمی که کیفیت پایین دارد نمی‌تواند یک بازیگر را به دنیای حرفه‌ای معرفی کند. وقتی بودجه کم باشد، ممکن است از افرادی برای بازی در فیلم ویدئویی دعوت شود که بازیگر نباشند.

کارگردان «مرد بارانی» اظهار داشت: البته این سخن یک حکم کلی نیست و ممکن است بازیگران خوبی هم در این حیطه کار کنند. ولی به طور کلی کیفیت این نوع فیلم‌ها نقش مهمی در دیده شدن بازیگران دارد و وقتی فیلم استانداردهای لازم را نداشته باشد، دیده نمی‌شود. در نتیجه اگر فردی استعداد ویژه‌ای در آن‌ اثر بروز دهد تاثیر بسزایی ندارد.

داوودی مخاطب فیلم‌های ویدئویی که وارد شبکه خانگی می‌شوند را عموم مردم دانست و افزود: هرنوع ساده‌انگاری و نزول کیفیت در دراز مدت سطح سلیقه مردم را پایین می‌آورد. بنابراین این آثار باید مسئولانه ساخته شوند و به لحاظ کیفی از درجه قابل قبولی برخوردار باشند.

وی ادامه داد: در حال حاضر بین سینمای حرفه‌ای و فیلم‌های ویدئویی که وارد شبکه خانگی می‌شوند، تفاوت آشکاری وجود دارد و طبعاً تاثیر سینما به روی مردم بیشتر است. اگر بخواهیم نقش فیلم‌های ویدئویی را پررنگ‌تر کنیم. باید از منظر اقتصاد، هنر و تکنیک بیشتر به آن‌ها توجه داشته باشیم. 

کارگردان «جیب‌برها به بهشت نمی‌روند» با اشاره به برگزاری جشنواره تخصصی فیلم ویدئویی یاس توضیح داد: برپایی جشنواره‌ای مختص به فیلم‌های ویدئویی در بهبود مواردی که اشاره شد بی‌تاثیر نیست. این جشنواره می‌تواند جنبه تشویقی برای فیلمسازان و فعالان این عرصه داشته باشد. وقتی فیلمساز می‌داند که اثرش مورد قضاوت تخصصی و همچنین رقابت قرار می‌گیرد، تلاش بیشتری برای ساخت آن فیلم دارد.

وی اضافه کرد: همچنین این جشنواره می‌تواند به وجه اقتصادی ساخت این فیلم‌ها کمک و سرمایه‌گذاران را به سوی سرمایه‌گذاری برای ساخت فیلم ویدئویی ترغیب کند. تمامی این موارد می‌تواند به آینده سینمای ایران کمک کند و هیچ کسی منکر آن نیست.

سومین جشنواره بین‌المللی فیلم ویدئویی یاس تا 16 مهر در استان مازندران برگزار می‌شود.




انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار