در کشور ما افسردگی جزء 7 علت اولیه بروز بیماری‌ و ناتوانی در سنین مختلف بشمار می‌رود.

دکتر زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه سلامت وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کمبود برخی مواد مغذی و ویتامین‌ها در رژیم غذایی فرد می‌توانند سبب ایجاد افسردگی شود و یا در مواردی افسردگی فرد را تشدید کند از مهمترین این مواد اسیدهای چرب امگا 3 است که کمبود آن فرد را مستعد افسردگی می‌کند اسیدهای چرب امگا 3 در غذاهای دریایی و روغنی کانولا، روغن سویا و گردو وجود دارد. 

از دیگر موادی که کاهش آن در خون میزان ابتلا به افسردگی را بالا می‌برد اسید فولیک است. اسید فولیک در جگر، قارچ، سبزی‌جات سبز مثل اسفناج و کلم بروکلی، گوشت گاو کم چرب، سیب زمینی، نان گندم کامل ، آب پرتغال و لوبیا وجود دارد. 

وی در ادامه گفت: کمبود آهن، ویتامین B6 و B12، ویتامین E، ویتامین C، منیزیم، روی، آهن، سلنیوم و برخی مواد دیگر در ابتلا به افسردگی موثر است. بنابراین پیروی از یک رژیم غذایی سالم، متنوع و متعادل، دریافت به اندازه مواد مغذی و داشتن وزن مناسب، در پیشگیری و درمان افسردگی موثر است. 

همچنین چاقی افراد به علل مختلف در ابتدا به افسردگی نقش بسزایی دارد و از طرف دیگر افسردگی هم می‌تواند منجر به چاقی شود. 


انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار