سیاه شدن گوشت و جوجه هنگام کباب کردن برروی منقل سرطان‌زا است.

کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: اگر در هنگام کباب کردن جوجه و گوشت برروی ذغال گوشت و جوجه سیاه شود بله سرطان‌زا است.

وی ادامه داد: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب می‌کنید مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاکستر می‌ریزد و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد می‌کند، ماده و ترکیبات سرطان‌زا را تولید می‌کند.

این متخصص تغذیه افزود: یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت فاصله مناسب بین کباب و ذغال است و همچنین کباب را روی منقل باد نزنیم، زیرا ترکیبات سیاهی روی کباب ایجاد می‌شود و این ترکیبات ایجاد سرطان می‌کند.



انتهای پیام/

برچسب ها: کباب ، سرطان ، ذغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار