گفتنی است، براساس تحقیقات انجام شده توسط انجمن رژیم غذایی کشور انگلستان خوردن سیب به دلیل دارا بودن ماده استاتین میتواند باعث کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی تا میزان ۱۲ درصد در افراد شود.
کارشناسان همچنین اعتقاد دارند، فیبر موجود در سیب میتواند مانع از ساخت کلسترول در شریانها و ایجاد بیماریهای قلبی، عروقی میشود.
همچنین در سیب نوع خاصی از آنتی اکسیدان به نام flavanoids وجود دارد که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک فراوان میکند.
تحقیقات توسط دانشگاه اولستر نشان داده است که سیب به خاطر وجود انواع فنولها در ترکیب خود میتواند نقش موثری در جلوگیری از ابتلا به سرطان روده در افراد داشته باشد.
انتهای پیام/