مطالعات نشان می‌دهد که در چند سال اخیر موارد کم خونی در کودکان به دلایلی همچون عادات نامناسب غذایی و بروز برخی از بیماریها بیشتر از افراد بزرگسال افزایش یافته است.

محمد رضا اعتمادی متخصص خون‌شناسی و سرطان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: عوامل مختلفی می‌توانند موجب بروز کم خونی شوند که عوامل غذایی مهمترین این عوامل هستند.

وی گفت: مصرف برخی از داروها از جمله داروهایی که برای درمان روماتیسم مورد استفاده قرار می‌گیرند، ابتلا به بیماریهای خود ایمنی نظیر لوپوس، برخی از روشهای درمانی مانند پرتو درمانی و شیمی درمانی، قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی و سمی همچنین عوامل عفونی نیز از مهمترین عوامل بروز کم خونی هستند.

اعتمادی تاکید کرد: مطالعات نشان می‌دهد که در چند سال اخیر موارد کم خونی در کودکان به دلایلی همچون عادات نامناسب غذایی و بروز برخی از بیماریها بیشتر از افراد بزرگسال افزایش یافته است.

وی یادآور شد: اغلب کودکان رژیم غذایی حاوی آهن کافی مصرف نمی‌کنند که این موضوع خود موجب افزایش ابتلا به کم خونی  در کودکان می شود.

اعتمادی گفت: گوشت گاو، صدف‌های خوراکی، اسفناج، عدس، سیب‌زمینی و تخم آفتاب‌گردان حاوی منابع غنی آهن هستند.

وی خاطر نشان کرد: بروز عفونتهای ویروسی در کودکان نیز از دیگر دلایل بروز کم خونی در بین افراد کم سن و سال است.



انتهای پیام/

برچسب ها: کم خونی ، تغذیه ، دارو ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.