مدیر تولید کیت‌های رادیو دارو گفت: صنعت تشخیص و درمان سرطان و سایر بیماری‌ها توسط رادیو دارو‌ها نویدبخش آینده‌ای روشن در کشور بوده و ایران در این راستا فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان - فرزاد فرج بخش مدیر تولید کیت‌های رادیو دارو با اشاره به توسعه انرژی هسته‌ای کشور در حوزه دارویی و سلامت اظهار کرد: انرژی هسته‌ای بخش‌ها و کاربرد‌های مختلفی دارد که شامل تأمین برق، کشاورزی، صنعتی و پزشکیِ هسته‌ای است. کیت‌های رادیو رادیویی در پزشکی هسته‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ رادیو دارو‌ها شامل رادیواکتیو و شیمیایی است.

وی در اینباره توضیح داد: رادیواکتیو به‌عنوان اشعه دهنده و بخش شیمیایی به‌عنوان حامل و هوشمند است؛ یعنی یک داروی رادیواکتیو وارد ارگانی از بدن شده و عملکرد قسمت‌های مختلف بدن را مشخص می‌سازد.

فرج بخش ادامه داد: بیش از ۶۶ نوع رادیو دارو داریم و حدود ۲۳۰ مرکز پزشکی هسته‌ای در سراسر کشور مستقر هستند. سالانه بیش از یک میلیون نفر در کشور از این رادیو دارو‌ها در جهت تشخیص بیماری و پیشگیری استفاده می‌کنند.

فرج بخش خاطرنشان کرد: رادیو دارو‌ها نیاز جامعه است و از طرفی روش‌های دقیقی برای تشخیص و درمان سرطان‌ها محسوب می‌شوند که در دنیا نیز رشد قابل‌توجهی دارند. هر ساله رادیو دارو‌های جدیدتری ارائه شده و ایران نیز همگام با دنیا در این راستا فعال است.

مدیر تولید کیت‌های رادیو دارو ادامه داد: هر ساله پروژه‌های سنتر و طراحی مولکول، مطالعات پیش‌بالینی و بالینی را به خط تولید رسانده و در اختیار جامعه پزشکی هسته‌ای و مردم می‌گذاریم.

فرج بخش افزود: هرچه بیشتر پیش می‌رویم روش درمان و تشخیص سرطان بسیار پیشرفت می‌کند و لذا مراکز تشخیص در کشور سالانه ۱۰ درصد اضافه می‌شود که نوید آینده‌ای روشن را می‌دهد و سرمایه‌گذاری عظیمی روی تحقیق و توسعه آن انجام می‌دهیم.

مدیر تولید کیت‌های رادیو دارو در مصاحبه با رادیو گفت‌و‌گو خاطر نشان کرد: ان‌شاءالله پروژه‌های جدیدی که سالانه آغاز شده و مولکول‌های جدی سنتر می‌شود، در اختیار مردم عزیز قرار گیرد.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار