
باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امامجمعه - الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: هوش مصنوعی در حال تغییر ساختار استعدادیابی و آموزش در مدارس سمپاد است. این فناوری میتواند استعدادهای پنهان را حتی در دورافتادهترین مناطق روستایی شناسایی کرده و دقت شناسایی نخبگان را تا ۴۰ درصد بالاتر از روشهای سنتی افزایش دهد.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که براساس اقدامات انجام شده تمامی مدارس سمپاد تا پایان سال ۱۴۰۳ به آزمایشگاههای هوش مصنوعی مجهز شدند؛ افزود: این طرح که با هدف تقویت زیرساختهای دیجیتال در مدارس سمپاد اجرا شد، شامل آموزشهای تخصصی برای ۵۰۰۰ معلم نیز بوده است. این معلمان اکنون در حال استفاده از فناوریهای هوش مصنوعی در فرآیندهای آموزشی هستند و به ارتقای کیفیت آموزش در مدارس سمپاد کمک میکنند.
یاوری ادامه داد: دانشآموزان مدارس استعدادهای درخشان باید حداقل یک بار ربات بسازد تا مهارتهای فنی خود را تقویت کنند. کارگاههای رباتیک دانش آموزی ایجاد شدهاند تا تواناییهای علمی و عملی دانشآموزان را در حوزههای مختلف فناوری تقویت کنند.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان تصریح کرد: معلمان این مدارس باید در زمینه برنامهنویسی، هوش مصنوعی و روانشناسی استعدادها آموزشهای لازم را ببینند.
حداقل نگید تمامی مدارس سمپاد،بگید فقط تهران،فقط تهرانی ها آدمن
تو مدرسه ما امکانات عادی هم به زور هست، نمیگم نیست ولی کو آزمایشگاه هوش مصنوعی؟ لطفا ننویسید همه ی مدارس سمپاد
اگه نسازن چی میشه
ربات و هوش مصنوعی به مدل آموزش و پرورش میاد