به گزارش
باشگاه خبرنگاران؛ هنگام پخت غذا براي اين که از زمان حداکثر استفاده را بکنيد و از طرفي از آشپزي خود لذت ببريد، رعايت اين نکات ضروري است:
* قبل از شروع کار، دستور غذايي را يک بار بخوانيد.
* همه مواد لازم را قبلا آماده کنيد. از جمله پياز خرد شده و ... تا وقت کمتري هدر برود.
* براي اين که سبزيجات سريع تر پخته شود، بگذاريد به دماي اتاق برسد.
* تمامي مواد لازم را با دقت اندازه گيري کنيد.
* هميشه حوله آشپزخانه و دستکش خشک را کنار خود بگذاريد. استفاده از دستکش خيس باعث انتقال گرما به دست مي شود.
* در حالي که پياز در حال سرخ شدن است، دور و بر خود را مرتب کنيد.
* تنها به ساعت فر يا گاز بسنده نکنيد، از گوش، چشم و حس بويايي خود نيز استفاده کنيد.