چشمان القاصی نوزاد پنجماههای بود که خانوادهاش او را ۲۵ تیرماه ۱۴۰۳ با وجود علائم تنگی نفس برای درمان به بیمارستان مدنی بردند.
پزشک معالج در شامگاه همان روز طبق گفتههای مادر چشمان تشخیص بیماری کولیک میدهد و او را با وجود التماسهای بیشتر برای درمان رهسپار خانه میکند.
حال چشمان در روز بعد از مراجعه به بیمارستان مدنی وخیم میشود و سپس این نوزاد با ادعای قصور پزشکی از دنیا میرود.
خانم یوسفی، مادر چشمان، دربارۀ فوت دختر نوزادش در بیمارستان شهید مدنی گفت: چشمان بههنگام شیرخوردن دچار برگشت شیر شد و سپس بهبود یافت، امّا نفسکشیدن او رو به وخامت رفت و ساعت ۱۲ شب دوشنبه ۲۵ تیر به این بیمارستان مراجعه کردیم.
او اضافه کرد: در اورژانس بیمارستان مدنی ما را به پزشک عمومی ارجاع دادند، امّا به پزشک عمومی که مراجعه کردیم به ما گفتند که باید به اورژانس مراجعه کنید!
مادر چشمان یادآور شد: دو پزشک کودکان در بخش اورژانس بیمارستان مدنی مستقر بودند که یکی از این پزشکها در حال استراحت بود و دخترم را به اتاق پزشک دیگر بردم.
خانم یوسفی تأکید کرد: پزشک در معاینۀ دخترم تشخیص کولیک داد و هرچه به او التماس کردم که بیشتر نوزادم را معاینه کند، امّا در پاسخ به من گفت که تو حساس هستی، استرس داری و باید نوزاد را تکان بدهید!
او بیان کرد: دخترم را عصر روز بعد دوباره به بیمارستان مدنی بردیم و پزشک معالج به من گفت که چرا دیر مراجعه کردهای و سپس جریان شب گذشته را به او شرح دادم، امّا در نهایت به ما گفتند که امکانات برای درمان نداریم و باید به بیمارستان دیگر مراجعه کنید!
مادر چشمان شرح داد: پزشک بیمارستان شهید رحیمی تشخیص مشکل قلبی برای فرزندم داد و هرچه به او گفتم که دخترم مشکل برگشت شیر داده است حرفم را باور نکرد!
خانم یوسفی با شرح اینکه فرزندم در بیمارستان شهید رحیمی دچار ایست قلبی شد و وقتیکه بینفس شد او را تازه ساکشن ریه کردند، ادامه داد: چرا پزشک بیمارستان شهید مدنی تشخیص اشتباه داد و حالا باید شاهد مرگ دخترم باشم؟
او اذعان کرد: وقتی برخی از کادر درمان در روند تشخیص بیماری دچار مشکل هستند چرا به حقیقت ماجرا اعتراف نمیکنند تا مادری چونان من اینگونه داغدار فرزندش نباشد؟
مادر چشمان با اعلام اینکه چشمان پس از ۱۰ سال به دنیا آمده بود، تأکید کرد: من پزشک نیستم، امّا اطلاعاتی دربارۀ نوزادان کسب کردهام و مادر بیاطلاعی نبودهام.
سعدی سالاروند، رئیس بیمارستان شهید مدنی، دربارۀ فوت نوزاد پنجماهۀ خرمآبادی به تسنیم گفتهاست که اگر قصور پزشکی در این زمینه رخ داده باشد پس از شکایت، پرونده به نظام پزشکی ارسال و برخورد قانونی لازم انجام میشود.
دوستان اگر کسی جبهه جانبازی و یا شهید در فامیل داره ، نذارید از اون برای رسیدن راحت تر به مشاغل خطیر استفاده کنه ، این نوع پزشکان رو تحریم کنن مردم ،
اصلا از ابتدا در این مورد مماشات نباید می بود که متاسفانه کار از کار در مملکت ما گذشته ، به این عزیزان حقوق بدید ما راضی ایم و اصلا افتخار می کنیم به جانیازان و شهدامون و خانواده هاشون اما لطفا ارزش جانبازی و شهادت اون عزیزان رو با کار فامیلاشون در چشم مردم پایین نیارید
تازه اولشه چند سال دیگبگذره فاجعه هایی تو حوزه پزشکی پیش بیاد و بگوشمون برسه ک دل هر ادمی رو خون میکنه
جان مردم که بازیچه نیست.
و به راحتی با جان مردم بازی می کنند
خدا می دونه روزی چند نفر قربانی این قصورها می شوند
برای من هم تشخیص اشتباه رخ داد که اگر خودم نمی فهمدیم باید بستری می شدم توی بیمارستان.
جان مردم که بازیچه نیست.
لعنت به قسمی که میخورن
و میترسه این اتفاق برای خودش هم بیفته پس سعی میکنه حکمی نده که بعدا برای خودش دردسر بشه
هیچ اتفاقی نمیافته چون قاضی از خودشان است و با هزار جور ترفند سرانجام از زیر بار مسئولیت شانه خالی می کنند
کسی که خودش داروخانه داره قراره بر کار خودش نظارت کنه
دور هم خوشن
نظام پزشکی مرجع خوبی برای رسیدگی به شکایت مردم نیست. دکتر هوای دکتر رو داره باید قوع قضاییه رسیدگی کنه
این بزرگترین ظلم به مردمه
خدا ازشون نگذره.
همه چی شده پول افسوس
پزشکان پول پرست
روزی که اومدین تو این حرفه نگاه بنگاه داری داشتید که این حرفه رو به لجن کشیدید
اولین حرف در پزشکی تو کل دنیا از اول تاریخ این بوده که پزشک نسبت به درمان بیمار تعهد داره نه به پول گرفتن از اون یا رفاه خودش
اینایی که مجانی عمل میکنن کجان؟ چرا دیده نمیشن
مگه اونم همکار قبلی نبوده
آقایون کلا حال کار کردن ندارن.فقط پول میخوان والا خودکشی میکنن
تو ایران پزشکان تنها قاتلانی هستن که محاکمه نمیشن
چون دادگاه پزشکی رو خودشون اداره میکنن پس مسئله محاکمه منتفیه... تمام
قصور یعنی تو تمام تلاشت رو انجام میدی ولی ممکنه اشتباه کنی.
اینا اصلا سرشون رو بلند نمیکنن مریض رو ببینن