وی با بیان اینکه میانگین برداشت از هر هکتار سطح زیرکشت طالبی حدود 20 تن است، افزود: در سال گذشته بیش از 40 هزار تن طالبی در این شهرستان برداشت شد که در سال جاری این میزان حدود 10 درصد کاهش دارد.
وی کمآبی، هزینههای بالای تولید و نیاز آبی بالای طالبی، هزینههای نیروی انسانی، سوخت و ... را از دلایلی دانست که انگیزه کشاورزان را برای کشت این محصول کاهش داده است.
وی با بیان اینکه پیشبینی میشود در سال جاری 35 هزار تن طالبی در این شهرستان تولید و روانه بازار شود، اظهار داشت: این طالبیها به استانهای همجوار همچون البرز، قزوین، همدان، قم، تهران و دیگر نقاط ارسال میشود.
قاسمی مهمترين ارقام زير کشت طالبي در ساوه را رقم ورامين و فلات بیان کرد و افزود: شهرستان ساوه بزرگترين توليدکننده طالبي در کشور است و از طرفی کیفیت بالا و ماندگاري طولاني طالبی ساوه و نیز طعم، بو و شیرینی مطبوع دلیل شهرت آن است.
وی شرایط آب و هوایی و خاک مساعد شهرستان ساوه را دلیل مرغوبیت طالبی آن دانست و گفت: در صورت تأمین آب مورد نیاز اراضی كشاورزی تولید این محصول به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.
طالبی سرشار از ویتامین و فیبر و میوهای اشتهاآور و ملین است که باعث رفع تشنگی نیز میشود. این میوه تابستانی منبع غنی پتاسیم و فسفر است و پتاسیم موجود در این میوه باعث جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی میشود .
به علت وجود کلسیم فراوان باعث بهبود و رشد اسکلت و استخوان بدن، لطافت و شادابی و نرمی پوست میشود. مصرف اين ميوه همچنين به افرادي كه از كمخوني رنج ميبرند، توصيه مي شود.