بیماران کلیوی حدالامکان از فست فود و غذاهای پر ادویه استفاده نکنند زیرا بیشترین صدمه از این نوع غذا‌ها به بیماران کلیوی انتقال داده می‌شود.

محسن رمضانی زاده متخصص کلیه و مجاری در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سفر کردن در ایام تعطیل نوروز برای هر گروه از بیماران یکسری مشکلاتی را در پی دارد.

وی افزود: افراد مبتلا به بیماری کلیوی باید در طول مسافرت مراقب خوراکی‌هایی که مصرف می‌کنند باشند زیرا با رعایت نکردن مصرف خوراکی‌ها ممکن است حال آن‌ها وخیم تر گردد. و همچنین این افراد باید از رژیم کم نمک و کمی مایعات برخوردار باشند و آجیل را از برنامه‌ی غذایی خود حذف کنند زیرا این خوراکی‌ها خطرات جدی تری را بوجود خواهند آورد.

وی تصریح کرد: حدالامکان از فست فود و غذاهای پرادویه استفاده نشود، زیرا بیشترین صدمه از این نوع غذاها به افراد مبتلا به بیماری کلیوی است. همچنین مصرف میوه، لبنیات و مایعات به اندازه کافی به افراد توصیه می‌شود، زیرا افراد ممکن است در طول مسافرت حال وخیم تری بدست آورند.

انتهای پیام/  
برچسب ها: آجیل ، کلیه ، فست فود
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.