به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ علي پورصفر با بیان این مطلب افزود: شهرستان مرزي مهران يكي از مناطقي است كه در آينده با برنامه ريزي و استفاده از ظرفيت هاي موجود مي تواند بسياري از هدفهاي توريست درماني را در استان محقق كند.
وي افزود: اين صنعت به منظور ارائه خدمات بهداشتي درماني به گردشگران خارجي جايگاه ويژه اي در كشورهاي جهان دارد.
رييس بيمارستان امام حسين (ع) مهران يادآور شد: ارزآوري و اشتغالزايي از مزاياي توريسم درماني است.
پورصفر به امكانات و ظرفيت هاي بيمارستان امام حسين (ع) مهران اشاره و بيان كرد: بخش جراحي قلب در بيمارستان امام حسين(ع) شهر مهران آماده ارائه خدمت به شهروندان و هم استاني هاست و ساختمان و تجهيزات آن در شرايط فعلي فراهم شده است.
وي اضافه كرد: اين بيمارستان اكنون داراي بخش هاي فورين هاي پزشكي، آزمايشگاه، راديو لوژي، داروخانه، اتاق عمل، آنژويوگرافي، زايشگاه، پست آنژيو سي سي يو، دياليز، بستري، فيزيوتراپي، درمانگاه تخصصي و رستوران است و بطور شبانه روزي آماده ارائه خدمات به بيماران و مراجعه كنندگان است.
رييس بيمارستان امام حسين (ع) مهران نياز برخي بخش ها به متخصص را ضروري دانست و تاكيد كرد: برخي بخش ها مانند بخش راديولوژي و قلب به علت فقدان جراح قلب و عروق فعاليتي نداشته و شهروندان از خدمات اين بخش محروم هستند.
پورصفر ادامه داد: گستره هفت هكتاري بيمارستان و حجم بالاي فعاليت ها و اقدامات درماني نياز به نيروي خدماتي را در اين بيمارستان افزايش داده است.
وي اضافه كرد: بيمارستان امام حسين (ع) مهران براي ادامه فعاليت خود اكنون داراي بدهي هايي است كه از جمله آن مي توان به بدهي داروخانه مستقر در آن اشاره كرد كه لازم است براي تداوم همكاري و هم افزايي بيمارستان با آن، بدهي هاي اين بخش پرداخت شود.
وي بيان كرد: ۱۳۸ نيروي كارشناسي، شش متخصص و پنج پزشك عمومي اكنون در اين بيمارستان مشغول به فعاليت اند./س