مصرف انجیر خشک و خام موجب از بین بردن بوی بد دهان می شود.

دکتر اصلان باقری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: انواع انجیر حاوی ویتامین های A، B، C است که مصرف این میوه به صورت خام و خشک موجب از بین بردن بوی بد دهان می شود.
 
وی افزود: خوردن انجیر تازه با کاهش حرارت بدن موجی رفع تشنگی و با ایجاد تعریق زیاد سموم موجود در بدن را دفع می کند.
 
باقری خاطرنشان کرد: تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف این میوه قبل از مصرف غذا موجب تحریک اشتها و پاک سازی کامل دستگاه گوارش می شود.

این متخصص اظهار داشت: انجیر ادرار آور و ملین است که برای افراد مبتلا به یبوست مفید است.
 
وی تصریح کرد: همچنین این میوه مفید سر شار از مواد معدنی کلسیم و منیزیم بوده که در تقویت استخوانها و عملکرد مغز افراد نقش مهمی دارد./ع2
برچسب ها: دهان ، بو ، انجیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار