دکتر
اصلان باقری متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: انواع
انجیر حاوی ویتامین های A، B، C است که مصرف این میوه به صورت خام و خشک موجب
از بین بردن بوی بد دهان می شود.
وی افزود: خوردن انجیر تازه با کاهش حرارت بدن موجی رفع تشنگی و با ایجاد تعریق زیاد سموم موجود در بدن را دفع می کند.
باقری
خاطرنشان کرد: تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف این میوه قبل از مصرف غذا
موجب تحریک اشتها و پاک سازی کامل دستگاه گوارش می شود.
این متخصص اظهار داشت: انجیر ادرار آور و ملین است که برای افراد مبتلا به یبوست مفید است.
وی
تصریح کرد: همچنین این میوه مفید سر شار از مواد معدنی کلسیم و منیزیم
بوده که در تقویت استخوانها و عملکرد مغز افراد نقش مهمی دارد./ع2