یکی از محبوبترین چاشنیها در کنار انواع غذاهای ایرانی، ترشی است و ترشی ترب و هویج شاید یکی از معروفترینها نباشد، اما از خوشمزهترینهاست.
ترشی در حقیقت برای نگهداری طولانی مدت سبزیجات ایجاد شده و این روزها به یکی از خوشمزهترین و لذیذترین دورچینهای سفرههای ایرانی تبدیل شده است.
در ایران ترشی انواع مختلفی دارد که با سبزیجات و ادویههای متنوعی تهیه میشوند و به همین دلیل دارای طعمهای متفاوت و بینظیری هستند.
یکی از خوشمزهترین ترشیهایی که میتوانید آن را امتحان کنید، ترشی ترب و هویج است. این ترشی با طعم نمکی و سرکهای که دارد، بسیار لذیذ بوده و میتوان آن را با غذاهای مختلفی از ساندویچ تا برنج و خورشت سرو کرد. تهیه این ترشی بسیار آسان است و به همین دلیل میتوانید به راحتی در خانه آن را تهیه کنید.
اگر شما هم برای چشیدن طعم متفاوت این دورچین کنجکاو هستید، در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه ترشی ترب و هویج خانگی و آسان را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه ترشی ترب و هویج
هویج متوسط پنج عدد
ترب بزرگ دو عدد
شکر یک فنجان و چهار قاشق چایخوری
نمک دو قاشق چایخوری
سرکه سفید دو و نیم فنجان
آب گرم دو فنجان
بیشتر بخوانید
طرز تهیه ترشی ترب و هویج
ترشی انداختن یک روش خوشمزه برای جلوگیری از ایجاد کپک و نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی در خانه است. پیش از این طرز تهیه ترشی سبزیجات، ترشی سالاد فصل و ترشی بندری را به شما آموزش دادهایم که از چاشنیهای پرطرفداری هستند که به سادگی میتوانید آنها را تهیه کنید. اینبار، اما سراغ یک دورچین جدید برای غذاهای شما رفتهایم.
برای تهیه ترشی ترب و هویج ابتدا باید ترب و هویج را بشویید. پوست آنها را بگیرید و سپس به شکل رشتههای دراز و نازک، آنها را برش دهید. بهتر است طول هر رشته حدود پنج سانتیمتر باشد.
رشتههای هویج و ترب را در یک کاسه بزرگ بریزید. چهار قاشق چایخوری شکر و دو قاشق چایخوری نمک را به کاسه اضافه کنید. سپس با دست مواد را خوب مخلوط کنید تا نمک و شکر به خورد رشتهها برود. این کار را حدود سه دقیقه ادامه دهید تا مواد در دستانتان کمی نرم شود. اگر بتوانید یک رشته از ترب را بدون شکستن خم کنید، یعنی کار را درست انجام داده و دیگر نیاز نیست که با دست مواد را ترکیب کنید؛ بنابراین اگر رشتهها آماده شدند، آنها را کنار بگذارید.
حالا رشتههای ترب و هویج که نرم شدهاند را در آبکش ریخته و با آب خنک خوب بشویید و آبکشی کنید.
یک کاسه بزرگ بردارید و یک فنجان شکر را همراه با دو و نیم فنجان سرکه سفید و دو فنجان آب گرم به آن اضافه کنید. سپس مواد را آنقدر بهم بزنید تا شکر خوب حل شود.
شیشهای که میخواهید در آن ترشی بریزید را بردارید. رشتههای ترب و هویج را داخل آن ریخته و سپس مایه شکر و سرکه را به آن اضافه کنید. این مایه باید روی رشتهها را بپوشاند. درب شیشه را بسته و آن را در یخچال بگذارید. این ترشی حداقل باید یک شب در یخچال بماند تا بتوانید آن را بخورید. حالا ترشی ترب و هویج شما آماده است. نوش جان.
چند نکته برای تهیه ترشی ترب و هویج
با گذشت زمان طعم ترشی ترب و هویج بهتر میشود.
ترشی ترب و هویج به مدت چهار تا شش هفته در یخچال باقی مانده و قابل مصرف است.
منبع:کتاب کاله
انتهای پیام/
عااااااااالیییی
البته ببخشید اولین نگاه به شیشه فکر کردم دست دندون هست توش البته باز هم پوزش چون تیتر رو نخونده بودم
من کلم بنفش را رشته رشته میکنم و در آب و سرکه سیب و مقداری نمک میجوشانم سرد که شد میزارم یخچال خیلی خوشمزست.