به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.
مواد لازم
توت فرنگی خرد شده به مقدار لازم
بستنی ۱/۲ لیوان
خامه ۱/۲ لیوان
فالوده آماده ۱ لیوان
پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از آش آبغوره تبریزی و پای گوشت و سیب زمینی تا کرم بستنی انار ویژه شب یلدا + تصاویر
طرز تهیه
ابتدا ژله را با توجه به دستور روی بسته بندی اماده کنید (پودر ژله درون ۱ لیوان اب جوش کاملا حل کنید سپس ۱ لیوان اب سرد به ان بیفزائید).
ژله را با فالوده مخلوط کنید و درون ظرف را تا نیمه با مخلوط ژله و فالوده پر کنید و کمی نیز توت فرنگی خرد شده لابلای آن بریزید سپس ظرف دسر را به مدت ۳-۵ ساعت درون یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.
پس از بسته شدن ژله، خامه فرم گرفته را با بستنی مخلوط کنید و روی فالوده و ژله بریزید سپس روی آن را با توت فرنگی، پسته و … تزیین کنید (میتوانید روی آن را با مقداری بستنی توت فرنگی پوشش دهید، همچنین میتوانید به جای خامه فقط از بستنی استفاده کنید).
سایر نکات
دسرهای ژلاتینه حتما باید توی یخچال بسته بشن، فریزر روی کیفیت ژلاتین تاثیر میذاره!
بستنی باید حالت روان داشته باشد یعنی نه کاملا آب شده باشد و نه سفت و یخ زده باشد. این نکته خیلی مهم است، چون اگر بستنی خیلی سرد باشد بعد از تهیه ژله میبینید که بستنی رو آمده و ژله زیر آن سفت شده که ظاهر خوبی نیست.
میتوانید به صورت رنگین کمانی چند نوع ژله را با بستنی تهیه کنید و لایه لایه روی هم قرار دهید.
میتوانید از ژله آلوئه ورا که بی رنگ است و بستنیهای پر رنگ مثل شاتوت هم برای این کار استفاده کنید تا ژله شما بسیار زیباتر شود.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/