نشست رسانه‌ای ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری به میزبانی صداوسیما و کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد در حالی برگزار شد که این همکاری یک سال اخیر دستاوردهای ارزشمندی داشته است .

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فرشته شریفی_ در یک سال اخیر، همکاری نهادهای فرهنگی و حمایتی در استان کهگیلویه و بویراحمد رنگ و بویی تازه به خود گرفته است؛ اما نشست اخیر، نقطه عطفی در تعامل میان رسانه ملی و نهادهای خیریه بود. رویدادی که با حضور مدیران کل صداوسیما، کمیته امداد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و روابط عمومی استانداری برگزار شد، نشان داد که هم‌افزایی دستگاه‌ها نه تنها امکان‌پذیر، بلکه بسیار ثمربخش و راهگشا است و صداوسیمای استان به خوبی به اهمیت و ضرورت این مهم واقف بوده و در عمل، پیشگام تولید محتوا در این خصوص شده است.

رسانه، رکن بی‌بدیل در موفقیت طرح‌های نیکوکاری

مدیرکل کمیته امداد استان، علی‌اصغر قلی‌پور، با بیان اینکه نقش رسانه به‌ویژه صداوسیمای مرکز استان در موفقیت طرح‌های حمایتی کاملاً برجسته بوده، گفت: تنها در ماه مبارک رمضان، طرح‌هایی چون اطعام مهدوی، اکرام ایتام، و جمع‌آوری زکات فطریه و کفارات با مشارکت گسترده مردمی و همراهی رسانه‌ها اجرا شد. وی به رشد سه‌برابری کمک‌های مردمی و کسب رتبه اول استان در یک طرح نوآورانه ملی اشاره کرد و سهم صداوسیما در این موفقیت را کلیدی دانست.

تلویزیون، آغازگر پویش‌ها و اطلاع‌رسانی هدفمند

قلی‌پور در ادامه سخنان خود با تأکید بر پیشگامی صداوسیما در آغاز پویش‌های اجتماعی از جمله «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»، این نهاد رسانه‌ای را عامل محرک اصلی در جلب مشارکت مردم معرفی کرد. به گفته او، گاهی قبل از آغاز رسمی طرح‌ها، این صداوسیما بود که جرقه نخست آگاهی‌بخشی را می‌زد؛ رویکردی هوشمندانه که موجی از همراهی را به‌دنبال داشت.

رسانه استانی در مسیر سند تحول

این نشست همچنین صحنه‌ای برای نمایش بخشی از نتایج سیاست‌های جدید رسانه‌ای در دوره مدیریت سید شهریار گنجی بود. وی با تاکید بر اجرای اصول سند تحول رسانه ملی، گام‌هایی در جهت تقویت عملکرد صداوسیما برداشته که تحسین مقامات عالی‌رتبه استانی را نیز برانگیخته است. از برگزاری و‌میزبانی نشست‌ مدیران ارشد اجرایی در دومین روز کاری سال ۱۴۰۴ با موضوع «تحقق شعار سال» تا دعوت از استاندار برای دیدار سه جانبه با رئیس رسانه ملی در اسفند سال گذشته، نشانه‌هایی از تحول در عملکرد این رسانه محلی است.

هم افزایی شبکه دنا و کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد؛ فرهنگ ساز و گره گشای محرومان  

سخاوتمندترین مردم ایران کهگیلویه و بویراحمدی ها 

یکی از نکات برجسته این نشست، تمرکز مدیرکل صداوسیما بر تولید محتوای فاخر با محوریت گذشت و بخشش بود. گنجی، با اشاره به کسب رتبه نخست استان در بخشش بدهکاران مالی و دیه، این دستاورد را افتخاری بزرگ برای مردم استان دانست و بر تقویت رسانه‌ای این مفاهیم تأکید کرد.

زبان صداوتصویر در خدمت احسان

پخش بیش از ۲۵۰ گزارش خبری در حوزه نیکوکاری تنها در یک بازه زمانی کوتاه از شبکه دنا، آماری است که به‌خوبی نشان‌دهنده تمرکز این رسانه بر موضوعات اجتماعی و خیریه‌ای است. مسیری که گنجی از ادامه آن باقدرت و باتمرکز بر بازنشر محتوا در بسترهای دیگر رسانه‌ای خبر داده است. راهبردی که می‌تواند دامنه تأثیرگذاری فرهنگی را افزایش دهد.

 الگوی رسانه‌ای برای سایر استان‌ها

همگرایی نهادهای فرهنگی و حمایتی در استان با صداوسیمای کهگیلویه و بویراحمد، حالا می‌تواند به عنوان الگویی برای سایر استان‌ها باشد. بدون شک رسانه‌ای که نه فقط اطلاع‌رسانی می‌کند، بلکه خود در خط مقدم مشارکت اجتماعی می‌ایستد، مسیری نو در تعامل میان رسانه و جامعه گشوده است.

سخن آخر؛ روایت همدلی در قاب رسانه

نشست ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری بیش از هر چیز، روایتی از همدلی و مسئولیت‌پذیری بود. تجربه‌ای که ثابت کرد در سایه همکاری سازنده میان رسانه و نهادهای مردمی، می‌توان فرهنگ بخشش و مشارکت را به‌صورت فراگیر گسترش داد؛ و این همان روایتی است که باید بارها از قاب رسانه دیده و شنیده شود. روایتی که حالا شبکه دنا با شعار «همدلی و‌همزبانی» ثابت کرده است برای تحقق این مهم، آستین همت را بالا زده و در این مسیر، لحظه ای از پای نخواهد نشست.

هم افزایی شبکه دنا و کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد؛ فرهنگ ساز و گره گشای محرومان  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.