معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به درگیری راننده هنجارشکن و شوتی سوار با ماموران پلیس راه توضیحاتی را ارائه کرد.

 باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ علی جان وارستگی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فیلم منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر درگیری راننده هنجارشکن و شوتی سوار با ماموران پلیس راه یاسوج-اصفهان گفت: این خودروی شوتی برغم چندبار تذکر و ایست از سوی مامور توقف نکرد و با پرتاب سنگ و تیراندازی اقدام به درگیری با ماموران کرد.

وی  افزود: سرنشینان خودرو متواری شدند و با تحقیقات انجام شده افراد و خودرو شناسایی شده و پرونده قضایی برای دستگیری راننده و ۲ سرنشین و همچنین توقیف خودرو تشکیل شده است.

وی با تشریح جزئیات بیشتر گفت: در پی ایست و اقدام به توقیف خودرویی شوتی و مشکوک در شامگاه روز شنبه (نهم فروردین) در محدوده پلیس راه یاسوج-اصفهان، فرد متخلف بعد از پیاده شدن از خودرو، به خاطر اِعمال قانون از سوی مأمور وظیفه شناس، به پلیس حمله ور شده و با پرتاب سنگ به سمت مأموران پلیس، آنها را مورد اصابت قرار دادند.

وی ادامه داد: ماموران پلیس راه یاسوج- اصفهان برای حفظ امنیت و کنترل شرایط و جلوگیری از آسیب رسیدن به خودرو‌های عبوری با تیراندازی هوایی آنان را از محل درگیری متواری کردند که البته رانندگان آنها شناسایی شدند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گفت: پس از انجام اقدامات پلیسی، متخلفان غیربومی شناسایی و پرونده فضایی برای رسیدن و اعمال قانون تشکیل شد.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.