انصارالله اعلام کرد که برای سومین بار در ۴۸ ساعت گذشته به ناو حامل جنگنده‌های آمریکایی در دریای سرخ حمله کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی -  انصارالله یمن بامداد روز سه شنبه اعلام کرد که ناو هواپیمابر آمریکایی یو اس اس هری اس ترومن را با دو موشک و دو پهپاد برای سومین بار در ۴۸ ساعت هدف قرار داده است.

این جنبش در بیانیه‌ای افزود که یک ناوشکن آمریکایی را نیز با یک موشک و چهار هواپیمای بدون سرنشین هدف قرار داده است. انصارالله با بیان اینکه تداوم حملات آمریکا به یمن بر ترافیک کشتیرانی بین‌المللی تاثیر منفی می‌گذارد، افزود: تا زمانی که تجاوز به کشورمان متوقف نشود، هدف قرار دادن تمام اهداف متخاصم در دریای سرخ و دریای عرب را متوقف نخواهد شد.

این گروه پیشتر گزارش داده بود که حملات هوایی آمریکا منطقه جبل صرف در منطقه بنی حشیش و منطقه دیگری را در منطقه الثوره در صنعا هدف قرار داده است. یمن گزارش داد که حملات جنگنده‌های آمریکایی منطقه العرج در منطقه اجل در الحدیده در غرب این کشور را هدف قرار دادند.

پس از آنکه انصارالله اعلام کرد که بار دیگر کشتی‌های صهیونیستی را در دریای سرخ و دریای عرب برای حمایت از غزه که مجددا هدف این رژیم قرار گرفته است، هدف قرار خواهد داد، آمریکا حملات خود را علیه انصارالله  و یمن از روز شنبه آغاز کرد. یمنی‌ها گفتند که حملات آمریکا ۵۳ شهید برجای گذاشت. مقامات آمریکایی گفتند اگر حملات یمنی‌ها به کشتی‌ها در دریای سرخ متوقف نشود، حملات برای روز‌ها یا حتی هفته‌ها ادامه خواهد داشت.

منبع: الشرق الاوسط

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۷ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳
آفرین خدا کمکتان کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۱ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳
دروغه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۰ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳
انصارالله لااقل حیفا را هدف قرار بدهد تا ناتانیاهو آسوده نخوابد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۳ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳
غرقش کنید.سه بارحمله کردید بزنید بره زیرآب.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۵ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳
آمریکا باید از منطقه خاورمیانه خارج شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۶ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳
ناو غرق شد یا نه؟
-
محسن
۰۹:۳۳ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳
وقتی شورای امنیت وسازمان ملل متحد مرده یمن مظلوم ودلاور مجبوراست ازحقوق غزه ی خونین وکودکان وزنان ومردمش دفاع کند.اینست نظم نوین جهانی
آخرین اخبار