رژیم صهیونیستی در تداوم پیمان‌شکنی‌ها و نقض توافقات امضا شده، از آغاز عملیات زمینی در مناطق مختلف نوار غزه خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که عملیات زمینی در جنوب، مرکز و شمال نوار غزه را آغاز کرده است. شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش داد که ارتش برای نخستین بار از زمان آتش‌بس وارد مناطقی در شمال نوار غزه شده است.

به نوشته این رسانه صهیونیستی، ارتش تاکید کرده عملیات زمینی را گسترش داده و بر برخی مناطق که هنگام آتش‌بس از آن عقب‌نشینی کرده بود، دوباره سیطره خواهد یافت.

ارتش اسرائیل اعلام کرده در تلاش برای گسترش منطقه امنیتی بعد از تسلط بر محور نتساریم در مرکز نوار غزه است. ارتش این رژیم همچنین حرکت فلسطینی‌ها از محور صلاح‌الدین میان شمال و جنوب غزه را ممنوع کرده است.

رژیم صهیونیستی از بامداد یکشنبه گذشته ضمن زیر پا گذاشتن کامل توافق آتش‌بس حملات وحشیانه خود علیه مردم غزه را از سرگرفته است.

به گفته «خلیل الدقران»، سخنگوی وزارت بهداشت غزه در نتیجه حملات صهیونیست‌ها از بامداد روز سه‌شنبه ۷۱۰ نفر شهید و ۹۰۰ نفر زخمی شده‌اند.

الدقران تصریح کرد که ۷۰ درصد از مجروحان حملات ارتش رژیم صهیونیستی زنان و کودکان هستند که وضعیت اغلب آنها خطرناک است.

منبع: فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.