ایستگاه های پمپاژ آب کوره دشت و دیلاوند کوهدشت در مدار احیاء و بازسازی قرار می‌گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضوان پاک منش - صبح امروز با حضور سردار باقری و سید عماد شاهرخی رئیس سازمان جهاد کشاورزی در ستاد فرماندهی سپاه لرستان، جلسه احیای ایستگاه‌های پمپاژ آب کوره دشت و دیلاوند در شهرستان کوهدشت و احداث ایستگاه پمپاژ آب ولیعصر (عج) پلدختر ذیل قرارگاه امام حسن مجتبی علیه السلام برگزار شد.

 ابتدا سردار باقری در خصوص اقدامات حوزه‌ی سپاه، فعالیت‌های سپاه پاسداران در پروژه‌های عمرانی استان و همچنین بحث امنیت غذایی توضیحاتی ارائه داد و به تعامل خوب بین سازمان جهاد کشاورزی و سپاه ناحیه اشاره و اظهار امیدواری کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان نیز با اشاره به فعالیت‌های کلی جهاد کشاورزی در بحث تولید و پروژه‌های عمرانی، در خصوص قرارداد قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) گفت: پیش از این ۲ ایستگاه پمپاژ به بسیج واگذار شده و ۲ ایستگاه پمپاژ کوره‌دشت و ولیعصر در دستورکار واگذاری قرار دارند که امیدواریم بتوانیم از طریق ترک تشریفات آن‌ها را واگذار کنیم تا سپاه پس از واگذاری هر چه سریع‌تر بتواند عملیات اجرایی را آغاز کند.

شاهرخی همچنین در خصوص ایستگاه‌های پمپاژ نیمه‌تمام بیان کرد: مقرر گردید برنامه‌ریزی‌های لازم توسط سازمان جهاد کشاورزی استان صورت گیرد تا بتوانیم از ظرفیت قرارگاه امام حسن مجتبی استفاده نماییم و ایستگاه‌ها را به بهره برداری برسانیم.

وی در خصوص کانال‌های آب‌بر و بتن پارچه‌ای نیز اظهار داشت: لیست کانال‌ها به سپاه ارائه می‌گردد تا بتواند از طریق قرارگاه برای کشاورزان بتن پارچه‌ای تهیه و اجرا کند و بتوانیم از این ظرفیت برای بتنی ساختن انهار استفاده نماییم.

شاهرخی با اشاره به بحث تامین اعتبار افزود: سعی ما بر این است با مکاتباتی که با وزارت متبوع داشتیم بتوانیم بخشی از عملیات اجرایی پروژه‌ها را تامین اعتبار نماییم.

رییس جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: امیدواریم بحث کارشناسی دو ایستگاه جدید انجام، برآورد تهیه و واگذاری صورت گیرد و قبل از سال ۱۴۰۴ عملیات اجرایی پروژه‌ها آغاز گردد.

برچسب ها: بازسازی ، لرستان ، آبرسانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.