درحالی نیامدن رونالدو به ایران قطعی شد که برخی خبرگزاری‌های دنیا، دلیل نیامدن او را ترس از شلاق خوردن، عنوان کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان - کانال تلگرامی فکت‌پرس در پستی به بررسی و راستی‌آزمایی درباره عدم حضور رونالدو؛ ستاره‌ی پرتغالی تیم النصر عربستان در ایران به دلیل ترس از شلاق خوردن پرداخت و نوشت:

رونالدو از ترس شلاق خوردن به ایران نمی‌آید! 

نتیجه‌بررسی : نادرست 

۱. درحالی نیامدن ستاره‌ی پرتغالی النصر به ایران قطعی شد که بسیاری از خبرگزاری‌های دنیا، دلیل نیامدن او را به ایران ترس از شلاق خوردن، عنوان کردند. 

۲.خبرگزاری ایتالیایی کوریا دلاسرا، رپابلیکا و  اسپرت‌مدیا، در حساب ایکس خود مدعی شدند: «رونالدو به‌ دلیل بغل کردن فاطمه حمامی به صد ضربه شلاق محکوم شده و از ترس مجازات به ایران نخواهد آمد.»

۳. خبرگزاری وردساکر تاک، اما ضمن رد ادعاهای رسانه‌های ورزشی فوق، در مورد نیامدن رونالدو به ایران نوشت: « تصمیم برای کنار گذاشتن رونالدو، از تیم توسط النصر به خاطر امنیت او گرفته شده‌ است. این تصمیم به دنبال سفر پر فراز و نشیب فصل گذشته به تهران بوده که در آن اتوبوس تیم النصر توسط طرفداران ایرانی مسدود شد.»

نتیجه‌گیری: اخباری که با احتمال مجازات سفر رونالدو به ایران در رسانه‌های خارجی منتشر شده، صحیح نیست و نادرست ارزیابی می‌شود. اینگونه خبرها توسط بلاگرهای خارجی که اخبار منفی، در مورد ایران را باور می‌کنند، ضریب گرفته است.

برچسب ها: رونالدو ، النصر ، عربستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۲
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۰ ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
چه مزخرفاتی برا نیومدنش به هم می‌بافن اصلش اینه که آمریکا مخالفه