همزمان با اجرایی شدن ممنوعیت آنروا تا پایان ماه جاری میلادی، بیش از ۵۰ هزار کودک فلسطینی در کرانه باختری دیگر به آموزش دسترسی نخواهند داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - آژانس امداد و کار برای آوارگان فلسطینی (آنروا) می‌گوید که همزمان با اجرایی شدن ممنوعیت این سازمان در پایان ماه ژانویه میلادی (یازدهم بهمن ماه) حدود ۵۰ هزار کودک فلسطینی که در کرانه باختری اشغالی زندگی می‌کنند، دسترسی به آموزش را از دست خواهند داد.

آنروا بزرگ‌ترین سازمان امدادی است که در غزه کار می‌کند. این آژانس سازمان ملل همچنین به فلسطینیان در کرانه باختری، لبنان و اردن کمک‌رسانی کرده و امکاناتی از قبیل آموزش، درمان و غذا را برای آنان فراهم می‌کند. این آژانس در سال ۱۹۴۹ تاسیس شد و در طول دهه‌ها به بزرگ‌ترین آژانس سازمان ملل تبدیل شد که از فلسطینیان مراقبت می‌کند. آنروا حدود ۱۳ هزار نیرو دارد و کلیدی برای تلاش‌های بشردوستانه برای مردم فلسطین است.

به زودی توانایی آنروا برای انجام عملیات در غزه و دیگر اراضی اشغالی فلسطین با دو قانون رژیم اسرائیل که ماه اکتبر تصویب شد، فلج خواهد شد. یکی آنروا را به عنوان گروه تروریستی معرفی کرده و دیگری مانع خدمت‌رسانی این سازمان در سرزمین‌های اشغالی می‌شود.

ممنوعیت آنروا با محکومیت‌های گسترده بین‌المللی رو به رو شده است؛ هر چند به نظر می‌رسد تصمیمی برای لغو آن وجود ندارد.

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار