دستور العمل های بهداشت محیط در ایام محرم و صفر از سوی معاون بهداشت وزارت بهداشت به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شد.

حسین فرشیدی، معاون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی خدمات بهداشتی و درمانی سراسر کشور دستور العمل‌های بهداشت محیط در ایام سوگواری سرور شهیدان حضرت ابا عبداالله الحسین (ع) و محرم و صفر امسال را ابلاغ کرد.

در این دستور العمل بر نظارت بر رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی در مساجد، تکایا و هیئت‌ها و موکب‌ها به ویژه نظارت بر تهیه و توزیع نذورات در مراسم عزاداری برای پیشگیری از بروز بیماری‌های مرتبط با آب و غذا به ویژه بیماری‌های عفونی روده‌ای تاکید شده است.

چند دستور العمل‌ مهم  بهداشتی در ایام سوگواری  محرم و صفر به شرح زیر است:

 پخت و پز در مکان‌هایی با شرایط بهداشتی انجام شود.

همه افراد در گیر در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت ضروری است.

مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و توصیه می‌شود از مواد غذایی بسته‌بندی شده که مورد تایید وزارت بهداشت  است استفاده شود.

ذبح و قربانی در جلوی هیئت انجام نشود.

از نمک‌های بسته‌بندی یددار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو در تهیه پخت و پز غذا استفاده شود.

از ظروف مناسب در آشپزی استفاده شود.

متن کامل دستور العمل‌های بهداشت محیط ایام محرم و صفر سال جاری در فایل پیوست قابل مشاهده است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار