در پی افزایش مهاجرت‌های غیرقانونی به اروپا، آلمان اقدامات سخت‌گیرانه‌ برای مهاجرت وضع کرده است.

منابع خبری به نقل از اولف شولتز، نخست‌وزیر آلمان، گزارش داده اند کشورش اقدامات جدید را در زمینه جلوگیری از مهاجرت‌های غیرقانونی در پیش گرفته است.

شولتز پس از گفت‌وگوهای جنجالی با سران ۱۶ ایالت در آلمان سرانجام در مورد اتخاذ سیاست سخت‌گیرانه‌تر در برابر مهاجران غیرقانونی به توافق رسید.

طبق این سیاست جدید، دولت آلمان با کشورهای مبدا، مهاجران غیرقانونی را در اذای کارکنان واجد شرایط معامله می‌کند که به این ترتیب مهاجران غیرقانونی بازگردانده و در عوض به کارکنان واجد شرایط در آلمان پناهندگی داده می‌شود.

شولتز در یک نشست خبری گفته است کنترل و محدود‌کردن مهاجرت‌های غیرقانونی یک اولویت برای آلمان است.

در حال حاضر، رسیدگی به پرونده‌های مهاجرتی در آلمان به‌طور متوسط تا ۲۶ ماه طول می‌کشد.

آلمان با بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، اتریش، فرانسه، لوکزامبورگ، هالند، لهستان و سویس هم‌مرز است که از این میان، این کشور در مرز خود با اتریش سیاست کنترل ثابت را اعمال می‌کند.

دولت شولتز همچنان متعهد شده تا یک میلیارد یوروی دیگر به ایالت‌ها اختصاص بدهد تا با ایجاد یک گروه کاری راه حل بلندمدت برای مشکل مهاجران غیرقانونی پیدا کند.

در چهار ماهه اول سال ۲۰۲۳، حدود ۱۰۱ هزار و ۹۸۱ درخواست پناهندگی در آلمان ثبت شده است که افزایش ۷۸ درصدی نسبت به زمان مشابه در سال ۲۰۲۲ را نشان می‌دهد. تقریباً ۲۱۸ هزار درخواست در سال گذشته در آلمان ثبت شده که بالاترین تعداد از سال ۲۰۱۵-۲۰۱۶ است.

سوریه، افغانستان، ترکیه و عراق به ترتیب بیشترین تعداد پناهجو در آلمان را دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۹ ۲۸ تير ۱۴۰۲
اعتراض کنید که افغانها برگردن کشورشون به نماینده ها و استانداریها فشار بیارید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۶ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
چرا ایران این کار مهم را انجام نمی دهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۹ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
چون دست لابی های داخلی وخارجی برای اسکان جمعیت افغانستان در ایران افتاده درست ۳۰ درصد جمعیت افغانستان را در ایران اسکان داده اند.