در آستانه عید نوروز، ۲۶ گروه برای تشدید نظارت‌های دامپزشکی در استان چهارمحال و بختیاری فعال شدند.

محمد اسدی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی و دامپزشکی برای تامین امنیت غذایی و سلامت عرضه فراورده‌های خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان خبر داد و گفت: این طرح با حضور ۲۶ گروه از فعالان بخش دامپزشکی اجرا می‌شود.

وی افزود: طرح تشدید فعالیت‌های گروه‌های نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان با هدف افزایش نظارت بر تولید و عرضه فراورده‌های خام دامی در سطح کشتارگاه‌های دام و طیور، فروشگاه‌های عرضه گوشت و مرغ و فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان آغاز شد.


بیشتر بخوانید


اسدی اضافه کرد: در این طرح ۱۱ گروه ثابت و ۱۵ گروه سیار با حضور ۶۳۰ نفر کار نظارت و بازرسی از کشتارگاه‌های دام و طور و ۹۶۰ واحد عرصه فراورده دامی را برعهده دارند.

وی از مردم خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در فرآورده‌های خام دامی نظیر مرغ، گوشت قرمز، ماهی و تخم مرغ، مراتب را با نزدیکترین شبکه دامپزشکی استان در میان گذاشته یا از طریق شماره تلفن‌های ۱۵۱۲ در سراسر استان موارد تخلف را به اطلاع بازرسان دامپزشکی استان برسانند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.