همایش بزرگ فرزندان انقلاب، نسل انتظار با هدف تجلیل از دانش آموزان برگزیده در مسابقات فرهنگی و هنری در چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ عرفانه نعمتیان - به گفته افشین امیریان مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، همزمان با ۴۶ طبیعه فجر انقلاب اسلامی، همایش بزرگ فرزندان انقلاب، نسل انتظار با هدف تجلیل از دانش آموزان برگزیده در مسابقات قرآنی، فرهنگی و هنری برگزار شد.

وی افزود: هزار و ۶۰۰ دانش آموز در سراسر استان موفق به کسب رتبه برتر در این مسابقات شدند.

آقای علیخانی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: پارسال در کشور رتبه اول مسابقات فرهنگی و هنری را از آن خود کردیم.

وی افزود: امسال استان ما به عنوان دبیرخانه جشنواره فرهنگی و هنری کتابنوش منتخب شده است و در تابستان ۱۴۰۴ میزبان بیش از هزار دختران و پسر از سراسر کشور در سطح استان خواهیم بود.

به گفته حجت الاسلام والمسلمین فاطمی نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، دعا و توسل به ائمه اطهار د پروردگار ایستادگی و مقاومت را در دل انسان ایجاد می‌کند.

وی افزود: رهبر کبیر انقلاب اسلامی با توسل به خدا و بقیه الله توانست بر دشمن غلبه کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.