مدیرعامل اتحادیه دامداران از تولید ۱۲ میلیون تن شیرخام تا پایان سال خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- مجتبی عالی مدیرعامل اتحادیه دامداران کشور گفت: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید شیرخام به حدود ۱۲ میلیون تن برسد.

به گفته او، بنابر آمار سالانه ۱.۵ میلیون تن شیرخام پس از تبدیل به محصولات لبنی به بازارهای هدف صادر می شود.

عالی با بیان اینکه قیمت مصوب هرکیلو شیرخام با چربی ۳.۲ درصد ۱۸ هزارتومان است، افزود: به ازای هر درصد چربی ۳۰۰ تومان افزوده می شود و بعضا برخی دامداران با ۴ درصد چربی و پروتئین بالاتر، بر قیمت شیرخام افزوده می شود.

مدیرعامل اتحادیه دامداران ادامه داد: قیمت مصوب شیرخام تغییری پیدا نکرده و افزایش قیمت محصولات لبنی به بهانه تغییر شیرخام تخلف است.

او با بیان اینکه دامداران مشکلی در تامین نهاده های دامی ندارند، افزود: در حال حاضر قیمت هرکیلو جو از ۸ هزارتومان به ۱۲ هزارتومان افزایش یافته و سایر نهاده ها تغییر قیمتی نداشته است.

عالی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید مشکلی در تامین و توزیع شیرخام و گوشت قرمز نداریم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۱:۲۹ ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
سلام، مثل اینکه توی کشور زندگی نمیکنی ، شیر پاکتی از ۴۰ هزار تومان کمتر در بازار نداریم و این مدل مدیریت بجز از اذیت کردن مردم کار دیگری نیست.اقلام خوراکی روزانه و روزمره به هیچ وجه نباید گرون بشه که متأسفانه از نامدیریت شماها شده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۵ ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
چرا پس هر روز شاهد گرانی فرآورده‌های لبنی هستیم کی باید به بازار نظارت کرده و سروسامان دهد تا هر کی هر کی نباشه ووووووووووو
آخرین اخبار