کارشناس سیاست ارزی گفت: اختصاص ارز ترجیحی فسادزاست و باید به سمت ارز تک نرخی شدن برویم.

 باشگاه خبرنگاران‌جوان؛ محبوبه‌کباری - محمدرضا یزدی‌زاده، کارشناس اقتصادی در برنامه  میزگرد شبکه خبر  با موضوع بررسی سیاست یارانه ارز ترجیحی اظهار داشت: برخورد با موضوع ارز ترجیحی از جهات مختلف دارای اشکال است چراکه ارز ترجیحی و سیستم ارز چند نرخی کلا فساد زا است .

وی ادامه داد:اینکه این ارز ترجیحی چقدر ترجیحی است و نرخ واقعی ارز چقدر است برای ما مسئله است.

او بیان کرد: حذف ارز ترجیحی تورم زا شدید است و فشار مضاعفی به مردم وارد می‌کند بنابراین باید نگاه کلی به سمت تک نرخی شدن داشته باشیم.

این کارشناس اقتصادی بیان کرد: باید نگاه کلی به مسئله ارز داشته‌ باشیم و ریشه ای به این مسئله نگاه کنیم بنابراین تا تعیین و تکلیف نشود باید سیستم ارز را به سمت تک نرخی ببریم.

یزدی‌زاده، تأکید کرد:ارز ترجیحی فسادزاست،باید به سمت تک نرخی کردن ارز برویم.

در ادامه این برنامه  عطا بهرامی کارشناس سیاست ارزی با بیان اینکه ما یک تجربه در سال ۸۹ برای یارانه داریم گفت: یارانه نباید برای مصرف داده نشود و در هیچ کجای دنیا اینکه یارانه به مصرف کنندگان داده نمی شود و یارانه به مصرف بیشتر داده نمی‌شود.

او بیان کرد:  در حال حاضر اختلاف دهک بالا و پایین را نگاه کنید که حدود ۲۰ برابر است.

وی افزود: اگر هدفمند سازی را مانند سال ۸۹ که یک سوم آن را پیاده سازی کنیم الان به هر خانوار ۱۸ میلیون تومان نقد می‌رسد و اگر نظر سنجی کنید از مردم  آیا آنها ۱۸ میلیون نقد می‌خواهند یا خودرو با ۶ برابر قیمت و بنزین مفت ؟

بهرامی  ادامه داد :  ۴۲ درصد هزینه مردم مسکن است مردم مسکن می خواهد یا مرغ ؟  اختصاص یارانه به کالاهای اساسی مانند مرغ و... جعلی است 

برچسب ها: ارز ترجیحی ، نرخ ارز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۳ ۲۲ فروردين ۱۴۰۴
به هیچ کدام از حرف های تک نرخی کردن ارز و سوخت و آرد و ... نمی توان بها داد . از حذف سامانه های شفافیت عرضه ارز و سوخت و آرد و مسکن دوری کنید و حتی تقویت کنید سامانه های اطلاعات و شفافیت اقتصادی را و حتی گسترش دهید به تمامی اقلامی که کشور نیاز به واردات سنگین انها دارد مانند غدای دام و طیور و یا در صورت کاهش تولید داخل باعث ایجاد نارضایتی شدید می شود مثل چای و برنج. با کمبود اب سامانه های شفافیت غذا و سوخت لازم است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۸ ۲۲ فروردين ۱۴۰۴
در تمام دنیا اقتصاد و نرخ ارز و طلا و بیشتر کالا و اجناس و مواد و.....زیر نظر و تحت کنترل دولت ها میباشد اما در کشور ما مشخص هست که کنترل اقتصاد و نرخ دلار و....توسط چه کسی و کسانی کنترل میشود خودش معمای چهل ساله برای مردم شده واقعاً نقش دولت و دولتمردان در این سالها چه بوده و هست از کجا به کجا رسیدند و شدند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۸ ۲۲ فروردين ۱۴۰۴
دولت دست یه مشت دلال دولتیه متاسفانه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۳ ۲۲ فروردين ۱۴۰۴
نوشدارو بعد مرگ سهراب ،،،،،،،،،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۱ ۲۲ فروردين ۱۴۰۴
بابا ملت با چه زبانی بگن ما مذاکره با شیطان رو نمی‌خواهیم. ای کران و کوران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۹ ۲۲ فروردين ۱۴۰۴
صادرات هر کالایی که مواد و یا فرایند آن از ارز ترجیحی استفاده کرده باشد رانت به حساب می آید. چون ارز ترجیحی فقط برای مصارف مردم داخل کشور هست. خود ارز ترجیحی برای کنترول قیمت‌ها مثلا برای دارو خیلی اهمیت دارد و نباید حذف شود.
آخرین اخبار