کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: تسهیلات ساخت ۶۵۰ میلیون تومانی در شرایط کنونی با توجه به افزایش هزینه‌های ساخت جوابگوی سازندگان نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- تقی‌زاده کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر بازار مسکن نیازمند همکاری تمامی بخش ها برای رونق است گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات برای رونق بازار مسکن تسهیلات ساخت است که متاسفانه در این زمینه همکاری چشم گیری صورت نگرفته‌ است.

وی ادامه داد: بازار مسکن برای رونق گرفتن نیازمند تولید است که این تولید از طریق  پرداخت تسهیلات ساخت به سازندگان انجام می شود که متاسفانه در این زمینه اقدامی صورت نگرفته است و بانک‌ها همکاری لازم را انجام نمی دهند. 

او بیان کرد: طبق قانون جهش تولید مسکن باید تمامی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن همکاری کنند و ۲۰ درصد از منابع خود  را به بخش مسکن پرداخت کنند اما متاسفانه در این زمینه همکاری لازم وجود ندارد و همین امر خود باعث شده که دیگر سازندگان و انبوه‌سازان انگیزه ای برای ورود به بازار مسکن و توليد مسکن نداشته باشند.

کارشناس سیاست گذاری مسکن تاکید کرد:  افزایش میزان تسهیلات ساخت مسکن یکی دیگر از گام ها و اقداماتی است که باید وزارت راه و شهرسازی و همچنین بانک مرکزی آن را پیگیری کند چراکه در حال حاضر تسهیلات ۶۵۰ میلیون تومانی جوابگوی هزینه‌های ساخت نیست و باید برنامه‌ریزی لازم را برای بهبود وضعیت بازار مسکن و افزایش تسهیلات ساخت را فراهم کند.

تقی زاده تاکید کرد: اجرای طرح اخذ مالیات از بانک‌های مختلف باید برای تقویت و تسریع در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن در دستور کار قرار گیرد چراکه این امر طی امسال خود باعث می شود که  روند ساخت پروژه‌های نهضت ملی مسکن افزایش یابد و متقاضیان امید بیشتری به تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن خود داشته باشند.

کارشناس سیاست گذاری مسکن ياد آورشد: تعداد زیادی از متقاضیان نهضت ملی مسکن بیش از سه سال است که چشم انتظار تحویل واحدهای خود هستند اما متاسفانه به دلیل کم کاری بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ساخت آنها هم از تکمیل پروژه‌های خود نا امید شده اند.

وی ادامه داد: امیدواریم امسال با برگزاری جلسه شورای عالی مسکن و تاکید مقامات به پرداخت تسهیلات ساخت شاهد افزایش میزان و همچنین تسریع در روند پرداخت از سوی بانک‌ها باشیم‌.

برچسب ها: مسکن ، تولید مسکن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار