سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران از آغاز راه‌اندازی تأسیسات تقویت فشار گاز شهید قربانی مطلق (دهشیر) در استان یزد، پس از موفقیت در تست ۷۲ ساعته دو واحد اصلی خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - بهنام میرزایی سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، با بیان اینکه تأسیسات تقویت فشار گاز شهید قربانی مطلق (دهشیر) با ظرفیت تقریبی ۱۱۰ میلیون مترمکعب در روز، مجهز به چهار ردیف اسکرابر، توربوکمپرسور و کولر هوایی است، گفت: این ایستگاه با پایان موفقیت‌آمیز تست ۷۲ ساعته واحد‌های ۶۶ و ۶۷، به مدار بهره‌برداری وارد شد.

وی با اشاره به استفاده از توربوکمپرسور و دیگر تجهیزات ساخت داخلی در این ایستگاه افزود: ایستگاه تقویت فشار گاز دهشیر در استان یزد و در کیلومتر ۶۳۰ از خط هشتم سراسری گاز احداث شد و در زمینی به مساحت ۹ هکتار و با آرایش ۱+۳ فعالیت می‌کند. این ایستگاه شامل چهار دستگاه توربوکمپرسور مپنا است که هر توربین در شرایط ایزو قدرت MW۲۵ دارد و فشار گاز ورودی به ایستگاه را از PSI ۹۷۰ به PSI ۱۳۰۵ افزایش می‌دهد.

بر پایه این گزارش، بهره‌گیری حداکثری از توان مهندس‌ها و استفاده از تجهیزات ایرانی همچون توربوکمپرسور، اسکرابر، کولر‌های هوایی و سیستم‌های کنترل داخلی و استفاده از عملگر شیر‌های اتوماتیک هوایی (Air Operated) برای افزایش ایمنی و کاهش آلودگی زیست‌محیطی از ویژگی‌های این ایستگاه تقویت فشار گاز به‌شمار می‌رود.

منبع: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار